11-11-11 (2011)

geregisseerd door
Darren Lynn Bousmanmet
Timothy Gibbs,
Michael Landes en
Wendy GlennNa de tragische dood van zijn vrouw en kind reist de beroemde Amerikaanse auteur Joseph Crone van de Verenigde Staten naar Barcelona om zich te herenigen met zijn vervreemde broer Samuel en zijn stervende vader Richard. Echter, het lot heeft een ander plan voor Joseph wanneer zijn leven wordt geplaagd door vreemde gebeurtenissen en de constante waarnemingen van het getal 11. De nieuwsgierigheid slaat al snel om in een obsessie en Joseph begint zich te realiseren dat het getal een angstaanjagende betekenis heeft, niet alleen voor zichzelf maar mogelijk voor elke religie. Hij zit geïsoleerd in een vreemd land met alleen de steun van zijn metgezel Sadie en hij beseft al snel dat 11/11/11 meer is dan alleen een datum, het is een waarschuwing!
2,5
[permalink] geplaatst op 7 januari 2012, 20:36 uurmwah niet goed en niet slecht
iig. zeker niet bioscoop waardig.
sfeertje zat er wel aardig in, maar verhaal wat vergezocht
2,5* leuk voor een xtje
3,0
[permalink] geplaatst op 23 januari 2012, 11:55 uurWas zeker wel een betere horrorfilm, genoeg momenten dat je toch even schrok en ook wel leuk verhaal, gebeurde alleen niet heel veel spectaculairs maar al bij al prima filmpje om te kijken
2,5
[permalink] geplaatst op 27 januari 2012, 21:11 uurMiddelmatige thriller, met weinig horror vind ik persoonlijk.
Het verhaal zit wel goed, maar echt schrikwekkend is de film dus niet.
1,0
[permalink] geplaatst op 13 februari 2012, 13:17 uurHeel matig. Was geen horror, geen thriller, geen actie. Niet eng, niet spannend. Gewoon niks, dus.
3,0
[permalink] geplaatst op 14 februari 2012, 11:25 uurAardige film, niet echt spannend en het verhaal was wat voorspelbaar net als veel schrik momenten. Toch keek hij wel lekker weg en was hij vermakkelijk. Had hier namelijk echt niks van verwacht dus gelukkig viel hij mee.
[permalink] geplaatst op 4 maart 2012, 23:34 uurDe poster lijkt op een scene uit The Nightmare Before Christmas.
0,5
[permalink] geplaatst op 10 maart 2012, 17:56 uurDeze film behoort echt wel tot 1 van de slechtste films die ik ooit heb gezien. Het acteerwerk is vrij ondermaats, het verhaal slaat helemaal nergens op. Er gebeurt gewoon niks boeiends, het niet eng, het is niet spannend. Je stoort je alleen aan de personages en aan de steeds weer herhalende zinnen: het is maar gewoon een getal, en noem het maar op. Ook de velen flashbacks in het begin waren erg irritant. Nu weten we het onderhand wel hoe zielig het allemaal is voor je. Het einde snapte ik dan ook niet, opeens was het afgelopen (aan de ene kant een goed teken) terwijl ik dacht dat het nog wel eventjes door zou gaan. Nu weet ik nog steeds niet wat 11-11-11 nou inhield en wat er precies aan de hand was.
Ook ben ik minimaal 5 keer bijna in slaap gevallen en dat is zoiezo geen goed teken.
3,0
[permalink] geplaatst op 8 april 2012, 10:44 uurGister film herzien opzich prima te doen na de 2de keer, ik blijf alleen het einde niet snappen, wat is die man nou precies? De duivel?
2,0
[permalink] geplaatst op 18 april 2012, 10:42 uurWat een ontzettend saaie film. Het verhaal boeit nergens en wordt helaas ook geen moment spannend.
1,5
[permalink] geplaatst op 19 april 2012, 23:45 uurHad veel verwacht van deze film. Ben achteraf blij dat ik niet t geld heb uitgegeven om m te huren. Vond m wel aardig maar niet echt spannend. Vooral de wending aan het einde, t was me niet helemaal duidelijk eerlijk gezegd, maar vond het niet de moeite om t einde opnieuw terug te kijken.
0,5
[permalink] geplaatst op 3 mei 2012, 11:31 uurWat een ontzettende kut film. Absoluut geen horror. Helemaal niet eng en verschrikkelijk langdradig en saai.