Trapped in Paradise (1994)

147 stemmen | gemiddelde 2,76
Komedie /
Misdaad110 minuten
geregisseerd door
George Gallomet
Nicolas Cage,
Jon Lovitz en
Dana CarveyHet is Kerstavond en Bill, Alvin en Dave Firpo zijn uit het grote New York afgereisd naar het kleine plaatsje Paradise, om daar de slag van hun leven te slaan. Net uit de bak, gaan de drie broers proberen een bank te kraken en wonder boven wonder, het lukt de drie ietwat gestoorde broertjes. Maar ze weten niet wat hen overkomt in dit o zo vriendelijke plaatsje. Overal worden zij met open armen ontvangen, ondanks dat zij daar geen behoefte aan hebben. Na de kraak krijgen de broertjes veel meer dan zij ooit in hun stoutste dromen konden verwachten, de goedheid van de mensen valt als een zware deken op hun neer en zij krijgen spijt van hun daden. Het geld lijkt echter belangrijker voor hen.
3,5
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2001, 23:29 uurben een grote fan van nicolas cage en dit is dan ook een van zijn minste films.soms is de film een beetje grappig,maar nergens hilarisch ofzo
3,0
[permalink] geplaatst op 29 augustus 2001, 10:50 uurLeuk filmpje, maar niet meer dan dat.
3,0
[permalink] geplaatst op 14 april 2003, 9:31 uurLovitz, Carvey en Cage hebben er duidelijk zin en plezier in, maar weten het middelmatige script helaas niet echt vooruit te helpen. Hier en daar zitten nog wel een paar geslaagde grappen, maar toch is het allemaal vooral braaf en moralistisch. Maar wat wil je anders in een Amerikaanse kerstfilm? Het rolletje van Richard Jenkins is waarschijnlijk nog het leukste van de film.
[permalink] geplaatst op 16 maart 2004, 19:26 uurKerst valt vroeg dit jaar...
1,0
[permalink] geplaatst op 16 maart 2004, 22:43 uurIk wil er niet zoveel woorden aan vuil maken. Knap waardeloos vind ik een pakkende omschrijving. 1*
1,5
[permalink] geplaatst op 16 maart 2004, 22:52 uurEr zat een leuk hoog stemmetje in, maar de film was nix bijzonders. Rare tijd voor een kerstfilm!
2,5
[permalink] geplaatst op 22 mei 2004, 10:53 uurNiks om over naar huis te schrijven, maar wel redelijk leuk. 2.5*
1,0
[permalink] geplaatst op 7 februari 2005, 8:29 uurSlechte film, die Cage ook niet kan redden.
Voorspelbaar en m.i. zeer irritante personages.
Een echte afrader. 1*
4,5
[permalink] geplaatst op 25 december 2005, 0:22 uurgeen super leuke film, maar zitten wel leuke dingen in. snap niet dat sommige een 1 geven, is echt wel meer waard.
3.5
2,5
[permalink] geplaatst op 15 januari 2006, 17:25 uurGrappige film. Meer ook niet. Komt toch iets te kort, ik weet niet precies. aan de acteurs lag het niet.
3,0
[permalink] geplaatst op 12 mei 2008, 16:54 uurAardige en komische film.
Wel een middelmatige maar zeker geen slechte.
Echt een feelgood kerstfilm.
Helaas was Dana Carvey door die domme kop die hij trok te ongeloofwaardig.
Dat iriteerde me bij Adam Sandler in The Waterboy ook al.
5,0
[permalink] geplaatst op 15 juli 2009, 23:43 uurheb gigantisch genoten van deze feel good kerstfilm.
de ideale kerstfilm wat mij betreft samen met scrooged, met bill muray.
kan m keer op keer zien.
5,0
[permalink] geplaatst op 6 december 2009, 17:27 uurtoch maar met een half puntje verhoogdt
3,5
[permalink] geplaatst op 9 december 2009, 12:48 uurDit is mijn soort komedie erg grappig en vooral alvin.
Einde is cliche maar goed.
3,5 ster
2,5
[permalink] geplaatst op 10 december 2009, 0:10 uurToch wel een leuke film.
De cast heeft er duidelijk plezier in, en dat komt de film zeker ten goede. Maakt het net even wat beter dan dat het is. Vooral veel clichés passeren de revue, en het verhaal is een beetje achterhaald. Maar er zijn ook veel leuke momenten die me af en toe goed aan het lachen bracht. Cage is toch wel een van mijn favoriete acteurs, maar ook Lovitz doet het erg goed. Alvin, het personage van Dana Carvey steelt echter de show als niet hoogbegaafde kleptomaan. Echt onherkenbaar is hij, pas toen de film was afgelopen en zijn naam zag staan kwam ik daar achter. De rest van de cast doet het ook erg leuk.
3,0
[permalink] geplaatst op 10 december 2009, 11:20 uurLeuke eerste Kerst-film die ik dit jaar gezien heb. Nicolas Cage, Jon Lovitz en Dana Carvey: wat een combinatie! Maar wel een goede, want je zag inderdaad duidelijk dat ze er plezier in hadden. Hier en daar zaten ook best een paar leuke scenes. Natuurlijk is het einde erg cliché, maar een 'slecht' einde had de film ook geen goed gedaan. Dit was gewoon puur vermaak.
3,5
[permalink] geplaatst op 15 december 2009, 0:27 uurIk heb me het eerste halfuur enigzins zitten ergeren aan de typetjes die Jon Lovitz en Dana Carvey neerzetten, ik vond ze nogal in contrast met het tamelijk serieuze personage van Cage. Maar als je het allemaal niet te serieus neemt is het verder best een gezellige onderhoudende film. De grappen zijn soms wat te flauw, maar de kerstsfeer is prima aanwezig en uiteindelijk is de film meer feelgood dan ik had gedacht. Leuk, en zeker aardig genoeg om nog eens te herzien.