geregisseerd door Tim Hill met James Marsden, Kaley Cuoco en de stem van Russell Brand
In Hop gaat de paashaas met pensioen. Zijn 17-jarige zoon E.B. (de afkorting van Easter Bunny) krijgt de verantwoordelijkheid over de chocoladeproductie op Paaseiland. Omdat E.B. liever een rockster wil worden, vlucht hij naar de mensenwereld. Hij komt terecht in Hollywood waar hij vriendschap sluit met de 20-jarige Fred en wonderlijke avonturen beleeft. Intussen ontstaat er op Paaseiland een strijd om de macht tussen de kuikens en de konijnenhulpjes van de Paashaas.
3,0[permalink] geplaatst op 17 februari 2012, 14:48 uur
De film is misschien leuk voor kids maar "slaat feitelijk nergens op". Zulke films zijn daarentegen ook wel eens leuk om te kijken.
Kijkt wel lekker weg! Mooie animaties.
4,0[permalink] geplaatst op 20 maart 2012, 20:29 uur
James Marsden rocks (zoals gewoonlijk, wat anderen ook van hem denken). Terwijl hij al 38 is kan hij met gemak een jongeman van in de twintig spelen.
Blijf vooral tot aan de laatste seconde kijken, ook de gehele aftiteling ...
2,5[permalink] geplaatst op 8 april 2012, 13:24 uur
Animatie en Life Action hebben nooit mijn voorkeur gehad. Vond de Smurfen bijvoorbeeld verschrikkelijk, en ook bij HOP kon ik er maar niet aan wennen.
De overdreven gekleurde animatie scenes waren wel erg vermakelijk, en hier en daar zat er nog best een leuk grapje verstopt. Vond het moment waarop E.B. speelgoed konijntje na deed bij Fred zijn zus wel hilarisch!
Ach, Hop is gewoon erg leuk voor de kinders, ... verder niet al te veel van verwachten.