134.913 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.819 berichten | 4.931.314 stemmen

locatie: Films » Red Dog (2011) » Info

Familie
92 minuten

geregisseerd door Kriv Stenders en Mark Zagar
met Josh Lucas, Rachael Taylor en Keisha Castle-Hughes

Dit familiedrama toont de impact die een zwerfhond heeft op het leven van een groep ruige mijnwerkers. Red Dog brengt een gemeenschap samen tijdens een periode wanneer een klein afgelegen stadje uitgroeit tot een grote mijnbouwstad. Red Dog komt voor het eerst in de stad wanneer hij slim genoeg is om mee te liften door de Australische achterlanden. Op zijn beurt wekt Red Dog moed op bij sommige mannen, redt het leven van anderen, en biedt een troostend oor wanneer het het meest nodig is. Hoewel de mijnwerkers hem liefhebben proberen de beheerders van het woonwagenpark waar ze allemaal wonen Red Dog te verjagen. Uiteindelijk zal hij het op moeten nemen tegen zijn aartsvijand, Red Cat.

Vanaf 19 juni te huur
» alle films die je binnenkort kunt huren

Vanaf 4 juni te koop op DVD, vanaf 4 juli op Blu-Ray
» alle films die je binnenkort kunt kopen

gebruiker
bericht

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 december 2011, 19:58 uur
Geweldige film! Heel sterk verhaal dat echt goed is verfilmd!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 december 2011, 9:20 uur
Dit is inderdaad een meer dan prima film. Heb me er prima mee vermaakt.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Red Dog (€ 14,29)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Red Dog (€ 14,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Red Dog (€ 15,00)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 december 2011, 13:47 uur
Mooi hondenfilm maar nie zo goed als: Hachiko: A Dog's Story (2009)

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 december 2011, 1:53 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Misschien vind ik deze film zo geweldig omdat ik Australie zo in mijn hart heb zitten. Toch zou een ieder die nog nooit van Australie geproeft heeft de beelden prachtig vinden, De manier van filmen, de Australische humor, het emotionele verhaal, die eigenwijze hond, zijn karakter.

Enorm "droog" is het natuurlijk dat zo'n stoere vent gewoon aan het breien is...hahaha

Ik heb op verschillende momenten enorm moeten lachen en ook een traan moeten laten!

Een absolute aanrader!!!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 december 2011, 2:04 uur
Met een groot gedeelte qua recencie van rotem kan ik me wel vinden, mooie beelden zeker en die Australische humor is best wel unifercieel.

Alleen die hond, sorry ik vind hem erg irritant, geef mij maar een dienende hond, een Lassie b.v.

Deze hond kent zijn plaats niet, in het verhaal kwam hij te veel in de verhaallijnen bovendrijven,

* En kijk hem eens mediageil op de cover grijnzen :X *

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 december 2011, 18:52 uur
Een heerlijke film, voor hondenliefhebbers zeker! Hoewel de beschrijving eindigend met 'Uiteindelijk zal hij het op moeten nemen tegen zijn aartsvijand, Red Cat.' doet vermoeden dat het een beetje kinderachtige film is, is hij dat zeker niet. Zeker een familie film, maar ook zeer ontroerend! Voor mij 4*

Bobo_27
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 december 2011, 5:16 uur
schitterende film waar ik het niet droog bij hield (bloos). mooiste honden film die ik ken ! zou geen manier kunnen bedenken hoe iemand deze film kan overtreffen in zijn genre. dus een welverdiende 5*****

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 december 2011, 13:54 uur
Sommige momenten meer dan aardig maar de film gaat ten onder aan de soms vreselijke en oubollige humor ze hadden beter er een drama/familie film van kunnen maken ook omdat de film op ware gebeurtenissen berust.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 december 2011, 15:09 uur
Hoe meer de film verder vordert, hoe meer je de link gaat leggen met het prachtige "Hatchiko"
Al was laatstgenoemde wel warmer, emotioneler en realistischer dan deze "Red Dog".
Slecht is deze rolprent zeker niet maar soms komt de film wel een beetje clownesk over.
Ik ben het met mijn bovenbuurman Stinissen eens dat de film te luchtig is neergezet.
Wel is er weer een pluspunt voor de opzwepende soundtrack in de film.
Ruime voldoende

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 december 2011, 18:44 uur
4.0

wow wat een top film van red dog. die moet je zien snik snik

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 december 2011, 19:48 uur
Top film! Prima verfilmd!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 april 2012, 10:36 uur
In Juli komt volgens mij de dvdrelease hier uit.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 april 2012, 10:41 uur
handelaar schreef:
In Juli komt volgens mij de dvdrelease hier uit.

4 juli 2012 bol.com | Red Dog (Dvd) | Dvd

kappeuter