She's All That (1999)

geregisseerd door
Robert Iscovemet
Freddie Prinze Jr.,
Rachael Leigh Cook en
Matthew LillardWanneer de populaire Zach Stiller gedumpt wordt door zijn vriendin voor een slijmerige tv-ster, gaat hij een weddenschap aan met een vriend: hij zegt het voor elkaar te zullen krijgen om de bebrilde nerd Laney Boggs mee te nemen naar het eindbal, en haar tot "prom queen" om te kunnen toveren. Zach wordt echter verliefd op Laney.
1,5
[permalink] geplaatst op 9 januari 2010, 2:19 uurmatthijs_013 schreef:
Wat zegt jou dat ze bedoeld was om lelijk te zijn?
Lijkt me nogal duidelijk niet? Het lelijke nerdige meisje waar een weddenschap om wordt gedaan, hele prom queen gebeuren, zogenaamde transformatie tot mooi meisje wat ze eigenlijk in het begin al was.
3,0
[permalink] geplaatst op 9 januari 2010, 13:46 uurBottleneck schreef:matthijs_013 schreef:
Toen de weddenschap werd gesloten, drukte Zack zijn twijfels uit omdat ze
scary and inaccessible was. Het ging meer om haar houding dan haar uiterlijk.
3,0
[permalink] geplaatst op 18 maart 2010, 15:17 uurVermakelijk, verveelt niet, oud

maar leuk.
En grappige Freddie Prinze Jr.
3,0 *
3,0
[permalink] geplaatst op 14 mei 2010, 11:18 uurBrings back memories.. vermakelijk maar niet ontzettend goed.
Lekkere wegkijker op een saaie zondagmiddag
1,0
[permalink] geplaatst op 20 maart 2011, 0:59 uurPfoe, hier hoeven weinig woorden aan vuil gemaakt te worden..
Echt tenenkrommend slecht en het ene cliché na het andere komt voorbij waaien..
Acteerwerk slecht, verhaal dus zo voorspelbaar als wat..
Nee, ver onder de maat en dan ook een dikke onvoldoende.
3,5
[permalink] geplaatst op 5 juli 2011, 11:23 uurtja al dit soort films zijn voorspelbaar...om daar nu mee aan te komen.

\
Na deze film kwamen ze juist met de vele cliche films.
2,5
[permalink] geplaatst op 10 juli 2011, 14:19 uurAch, op zich kijkt de film best lekker weg. Ook al zitten er weer de nodige cliches in verwerkt. Het acteerwerk is verder ook niet echt om over naar huis te schrijven, maar toch komen er wel een paar vermakelijke momenten voorbij. Verder is het ook allemaal niet origineel te noemen, maar valt de film best te genieten op een verloren moment. 2,5 ster.
2,0
[permalink] geplaatst op 13 juli 2011, 22:42 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenOp zich is het verhaal wel geinig maar ik vind dat er veel te weinig chemie heerst tussen de twee hoofdrolspelers. Dat komt waarschijnlijk omdat ik het acteerwerk niet echt denderend vond. Daarnaast vind ik Laney nou niet echt heel sympatiek overkomen. De scène met al die lichtjes in de tuin is op zich wel leuk gedaan maar voor de rest springt er niets voor mij echt uit. De film is op zich wel te doen maar totaal niet bijzonder.