134.917 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.979 berichten | 4.931.467 stemmen

locatie: Films » Die Wanderhure (2010) » Info

Drama
121 minuten

geregisseerd door Hansjörg Thurn
met Alexandra Neldel, Alexander Beyer en Thomas Morris

Konstanz in het jaar 1414. De mooie Marie Schärer leidt een zorgeloos en onbezorgd leven, tot op de dag dat haar vader haar tegen haar wil in, wil laten trouwen met de zoon van de Graaf von Keilburg. Maar Marie's grote liefde is haar jeugdvriend Michel Adler, die vanwege zijn lage sociale status niet aan de verwachtigen van haar vader voldoet. Verblind door de gedachte van een mogelijke stijging op de adellijke ladder, stemt de vader in met het voorstel van Graaf Heinrich von Keilburg, om Marie met Ruppertus te laten huwen. Maar als Ruppertus de weigerachtige houding van Marie aanvoelt, is hij diep gekrenkt en zet een complot op stapel: hij laat Marie brutaal verkrachten en beschuldigt haar van ontucht, zodat ze onschuldig veroordeeld en gemarteld, half dood uit de stad verbannen wordt. De rondreizende prostituee Hiltrud vindt Marie zwaar gewond en verzorgt haar. Maar de hulp heeft een zware prijs. Om te overleven moet Marie haar lichaam verkopen...

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 oktober 2011, 7:44 uur
voor een zondag middag vond ik dit een leuke film om te kijken

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 oktober 2011, 10:49 uur
Clichématig, oppervlakkig, wat lomp en spanningsloos verhaal, waarbij zonder schwung en diepte, gebeurtenis zich op voorval stapelt. De dialogen zijn ronduit houterig en voor de hoofdrol is een te oude actrice gevraagd. Voor een (gedeeltelijk) prostitutieverhaal zijn de beelden opmerkelijk preuts.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

whore (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Whore, The (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

whore (€ 10,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 oktober 2011, 19:54 uur
Nina Keiken en A. void Watsing.
En dan ook nog in het Duitsch !!

-1/5

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 oktober 2011, 17:10 uur
Duitse degelijkheid
Een sage uit het verleden toneel achtig gespeeld.
Het eerste half uur redelijk spannend, daarna gaan de dramatische elementen te ver,en wordt het ongeloof waardig en voorspelbaar.
Vermakelijk maar niet boeiend genoeg.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 oktober 2011, 17:49 uur
gauke schreef:

die oude actrice vond ik wel een lekker wijf, preutse beelden?? kijken dan een porno film

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 oktober 2011, 13:38 uur
Alexandra Neldel speelt een zeer geloofwaardige Marie Schärer in deze tv-productie die zich afspeelt rond 1414 in Zuid-Duitsland het is allemaal niet groots maar wel heel vermakelijk dus dikke drie sterren.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 maart 2012, 12:40 uur
TV-productie, ik had het wel gedacht, soms die terug blik alsof we nog even moeten weten hoe het ook alweer zat in deel 1. Vond er niet veel aan, sorry, ik kijk ook bijna nooit TV.