134.911 gebruikers | 85.732 films | 31.052 regisseurs | 3.508.735 berichten | 4.931.019 stemmen

The Cold Light of Day (2012)

Cold Light of Day, The (2012)
21 stemmen | gemiddelde 1,83
mijn stem:
12 jaar geweld grof taalgebruikVerenigde Staten
Actie / Thriller
93 minuten

geregisseerd door Mabrouk El Mechri
met Henry Cavill, Bruce Willis en Sigourney Weaver

'The Cold Light of Day' gaat over de jonge Amerikaan Will (Henry Cavill) die tijdens een vakantie in Spanje zijn gezin in handen van ontvoerders ziet vallen. Tijdens de zoektocht naar zijn gezin stuit hij op een samenzwering van de overheid en een connectie tussen de kidnapping en zijn vader.

Vanaf 31 mei in de bioscoop
» alle verwachte bioscoopfilms

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 september 2010, 10:17 uur
Lijkt me een goede film worden....

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 september 2010, 12:19 uur
Mooie poster en titel. Het verhaal zelf lijkt me redelijk standaard.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Cold Light Of Day (€ 19,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Cold Light of Day (€ 20,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Cold Light of Day (€ 22,00)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 november 2011, 0:41 uur
Regisseur van JCVD (2008) en met in de hoofdrol Henry Cavill (Immortals en binnenkort kort ook de nieuwe Superman)

kappeuter
(moderator)
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 januari 2012, 0:03 uur

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 januari 2012, 9:52 uur
Thanks! Ziet er uit als een lekkere actiefilm.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 januari 2012, 12:37 uur
Ziet er vermakelijk uit zeg. Komt op de lijst.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 februari 2012, 19:23 uur
Lijkt fijn te worden voor een zaterdagavondje.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2012, 17:16 uur
Ga ik zeker weten kijken :)

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 mei 2012, 21:05 uur
Net in de bioscoop gezien. Wat een bagger. Willis heeft een kleine rol van 20 minuten. Het verhaal is vergezocht en slaat nergens op. Op zich nog geen drama maar ook de acteer prestaties zijn dramatisch slecht. Een van de slechtse films die ik de laatste jaren in de bioscoop gezien heb.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 mei 2012, 19:42 uur
Mijn God wat een gemakzucht, ongelofelijk. De enige momenten waarbij je kan zien dat de makers er echt iets van probeerde te maken, zijn de achtervolgingen (niet perse de sterkste momenten v/d film). De overheersende gedachte na het zien van deze film: veel gedoe om niks, maar dan ook helemaal niks. Veel geblaf, maar bar weinig gebijt. Willis in een beschamende (en veel te kleine) rol. Een nieuwe beoogde actieheld (Henry Cavill, toekomstige Superman) die totaal mislukt. Sigourney Weaver die de grootste wanprestatie uit haar carriere laat zien. Verder een slap verhaal, oninteressante randfiguren, klotehumor en veel ongeloofwaardig geren, geschiet en gelul.