134.911 gebruikers | 85.732 films | 31.052 regisseurs | 3.508.731 berichten | 4.931.011 stemmen

El Monstro del Mar! (2010)

Monstro del Mar!, El (2010)
3 stemmen | gemiddelde 3,33
mijn stem:
Australië
Actie / Horror
75 minuten

geregisseerd door Stuart Simpson
met Norman Yemm, Scott Brennan en Richard Wolstencroft

De drie knappe maar dodelijke huurmoordenaars Beretta, Blondie en Snowball vestigen zich in een kleine gemeenschap aan het strand om zich schuil te houden. Maar dit stadje heeft een duister geheim. De lokale oude zeeman Joseph probeert ze wanhopig te waarschuwen om nooit de zee in te gaan. Maar deze dwaze meiden luisteren naar niemand, zeker niet naar een ouwe gek, met als gevolg dat er een wezen ontwaakt. Nu moeten ze samen met Joseph en zijn mooie kleindochter Hannah vechten voor hun leven tegenover dit woeste beest uit de diepte.

gebruiker
bericht

quote
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 augustus 2010, 23:14 uur

quote
4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 januari 2012, 20:50 uur
Grootste verrassing in tijden. Geniale mix tussen klassieke monster films en pure jaren '60/70 exploitation. Het begin is wellicht nog het mooiste, als een perfecte ode aan Faster, Pussycat! Kill! Kill! (1965). Two thumbs up voor het gebruik van veelal practical effects voor het (grote) monster _O_

Het gebeurt de laatste tijd steeds meer en meer dat er wordt teruggegrepen op oude formules, en waarom niet? Als je tenminste zo begaafd bent als Stuart Simpson, dan is het respectvolle leenwerk heel welkom. Hij weet de mix in balans te houden en gaat richting het einde compleet los. Door de hele film heen behoudt hij de humor en weten de dames zich makkelijk door de minuten heen te zuipen, dansen en zwemmen. Saai? I don't think so. Goed gedoseerd, dat wel.

Tony's Cinema Trash: Monstro Del Mar (2010) - tonypulp.blogspot.com