Ging Chaat Goo Si Juk Jaap (1988)
Alternatieve titel: Police Story 2

geregisseerd door
Jackie Chanmet
Jackie Chan,
Maggie Cheung en
Dennis ChanDoor alle moeilijkheden die Chan Ka Kui bij zijn vorige avontuur heeft veroorzaakt, is hij nu gedegradeerd tot verkeerspolitie. Maar als de slechterikken weer toeslaan en zomaar gebouwen opblazen, wordt Chan's hulp ingeroepen. Tot hij plotseling wordt ontvoerd...
5,0
[permalink] geplaatst op 30 december 2005, 11:32 uurGoede film!!!
echt een Jackie chan film www.jackie-chan.nl
2,5
[permalink] geplaatst op 17 maart 2006, 22:27 uurBeetje overdreven en ongeloofwaardige actie.
Allemaal erg over de top.
Teveel van het goede.
3,5
[permalink] geplaatst op 17 maart 2006, 22:31 uurDat is vaak een kenmerk in Chan films. Vergelijkbaar met Bond als je het mij vraagt. Of heb je dit gevoel slechtse bij een kleine selectie Chan films?
5,0
[permalink] geplaatst op 11 september 2006, 19:52 uurneo schreef:
ja vind ik ook beetje James Bond achtig. leuk verhaaltje leuke komedie genoeg actie en leuke meiden

alleen bij JC films zie je geen seks en dat is echt iets waar ik me bij bond zo over erger. 1 film 2 meiden 10 films met 20 verschillende meiden naar bed'
Gewoon Jackie

3,5
[permalink] geplaatst op 18 september 2006, 0:27 uurZag deze na jaren weer opnieuw. Hoogtepunten zijn het parkgevecht en de confrontatie in het enorme gebouw. Maggie Cheung liep zware hoofdletsel op bij de stunt waar ze onder de metalen poortjes door moest rennen en ergens midden in de vallende rij keihard werd geraakt. Meesterzet om Benny Lai die dove bommenexpert te laten spelen. De derde Police Story film blijft nog steeds de beste.
3,0
[permalink] geplaatst op 18 september 2006, 22:37 uurExplosiever dan deel één (in meerdere opzichten), maar het verhaal is niet erg boeiend en begint na enige tijd een beetje te vervelen. De actie is, zoals gewoonlijk, weer erg virtuoos en van topkwaliteit. > 3*
3,5
[permalink] geplaatst op 6 april 2009, 9:28 uurLeuke film, maar absoluut niet de klasse van het weergaloze eerste deel. Het verhaal kwam matigjes op gang en het duurde wat langer voor er echt iets gebeurde. De actie en humor die wel aanwezig waren, waren absoluut leuk, de soundtrack was weer geslaagd en de spannende ontknoping maakten een hoop goed. Toch ben ik een klein beetje teleurgesteld omdat het eerste deel zoveel malen beter was.
4,0
[permalink] geplaatst op 15 juli 2009, 23:44 uurJackie Chan op zijn best. Ik vond hem persoonlijk wel minder dan het eerste deel, maar op zich blijft dit een goede Martial Arts film.
3,0
[permalink] geplaatst op 17 juli 2009, 14:20 uurAltijd slaat JC op die bril van ... wat is zijn naam?
3,0
[permalink] geplaatst op 19 augustus 2009, 11:46 uurToch wel een stuk minder dan de eerste uit de Police Story reeks, maar door een aantal momenten toch nog wel leuk.
Aan de actie ligt het niet, die is namelijk volop aanwezig. Leuke stunts en lekkere flitsende gevechten. Het eindgevecht is smullen voor de actie/martial arts fans. Mooie snelle gevechten met verschillende tegenstanders met verschillende technieken. Het verhaal doet PS2 een beetje de das om. Het is een behoorlijk saai geheel. Het is na verloop van tijd gewoonweg niet interessant genoeg meer om te blijven volgen. Dan is het gewoon wachten op een goede actiescène en die komen gelukkig dan ook wel aan bod. De film is daarnaast te serieus, en mist het gewoon de leuke humor die het eerste deel wel had. Dat haalt het cijfer voor mij toch wel flink naar beneden. Gewoon degelijk, maar meer ook niet.
4,0
[permalink] geplaatst op 11 maart 2010, 16:26 uurBlijft een heerlijke trilogie met Chan.
Erg leuk vervolg op deel een. Erg goede stunts die we meestal krijgen van Chan. Ook een paar grappige momenten. En geweldige gevecht scene's. De explosie op het einde is ook werkelijk geweldig te noemen. 4,0.
4,0
[permalink] geplaatst op 1 april 2010, 6:58 uurWeer een leuke actie-komedie met de onnavolgbare Chan. Vooral de aftiteling met bloopers vind ik altijd erg leuk.
3,0
[permalink] geplaatst op 31 januari 2012, 21:35 uurEen pak minder dan deel 1 moet ik toch zeggen. Het duurt wat lang voor alles in gang schiet en de film is nog meer dan z'n voorganger een politiefilm met wapens en explosieven. Ook al zijn de Chan-gevechten hier aanwezig, hij heeft al leuker gevechten gehad.Op zich is het geen slechte film natuurlijk, maar helaas wat doorsnee in vergelijking met z'n andere actiefilms.
3,0
[permalink] geplaatst op 15 april 2012, 16:15 uurDe film heeft niet veel te bieden ten opzichte van deel 1, behalve dat de actiescenes net wat beter zijn. Verder blijft het wel vermakelijk allemaal en de film kijkt erg makkelijk weg.