Micki + Maude (1984)

geregisseerd door
Blake Edwardsmet
Dudley Moore,
Amy Irving en
Ann ReinkingRob is getrouwd met Maude, maar zij werkt erg veel en heeft daarom nauwelijks tijd voor hem. Hij ontmoet de celliste Micki en krijgt een relatie met haar. Als Micki zwanger blijkt te zijn, besluit Rob om met haar te trouwen. Voordat hij de kans krijgt Maude hierover in te lichten, vertelt ook zij dat ze zwanger is. Sterker nog, het blijkt dat hun beide kinderen op dezelfde dag ter wereld komen. Rob wringt zich in allerlei bochten om te voorkomen dat de twee dames van elkaars bestaan af komen te weten.
5,0
[permalink] geplaatst op 14 november 2005, 15:21 uurin deze film zit toch Robby Kiger ook? Tenminste dat zegt IMDB, en komt deze vaak op tv? want ik wil hem heel graag zien:P
5,0
[permalink] geplaatst op 21 juni 2006, 22:27 uurKomt deze misschien nog op DVD uit??
Ben best wel geinterresseerd, Robby Kiger speelt er een rol in en Amy Irving ook! Dus ik hoop van wel
3,0
[permalink] geplaatst op 3 februari 2007, 14:38 uurGrappige film die iets te lang duurt maar verder zeker de moeite van het kijken waard is. Moore zorgt met zijn rol dat de film meer is dan alleen een flauwe komedie. Ook de dames spelen prima rollen.
3,5
[permalink] geplaatst op 11 september 2010, 16:34 uurHilarische film met Moore. Had niet verwacht dat deze zo film zo grappig zou zijn. Er ontstaan veel komische momenten, wanneer Moore probeert zijn beide huwelijken geheim te houden. Moore was de ster. Maar ook de twee vrouwen speelde erg leuk. Je weet dat polygamie niet goed is, maar toch leef je wel mee met Moore.
Kortom, een hele vette rom-com uit de '80 waarin polygamie en humor goed worden gemixt.
PS: erg jammer dat Moore in 2002 is overleden.
2,5
[permalink] geplaatst op 11 september 2010, 16:49 uurKlucht kent zijn momenten maar ook langdradige sentimenten.
Let op Andre The Giant! (ook dood volgens mij)
maffiosomontana
[permalink] geplaatst op 13 februari 2011, 12:17 uurDe fim begint vandaag niet om 14.10 zoals op de site staat Aangegeven. Maar om 13.55.
3,0
[permalink] geplaatst op 13 februari 2011, 19:32 uurBest een aardig filmpje, nodige cliché's dat wel. Hierdoor is de film niet altijd even grappig. Acteerwerk is ook wel aardig. Geen verkeerd filmpje, maar ook geen geweldige film. Aardig niet meer en niet minder.
Krappe 3*.