Taps (1981)

geregisseerd door
Harold Beckermet
George C. Scott,
Timothy Hutton en
Ronny CoxEen 141 jaar oude, strikte militaire academie wordt opgeschrikt door het nieuws dat het gesloopt moet worden en vervangen door woonhuizen. De bevelhebber General Harlan Bach en zijn directe kadetten organiseren een sfeer binnen de academie waardoor iedereen besluit te ageren tegen de beslissing om te slopen. De kadetten nemen bezit van de 'campus' en weigeren alles en iedereen te toegang. Uiteindelijk komen ze tegenover het echte leger te staan..
3,5
[permalink] geplaatst op 9 december 2002, 0:19 uurHeel lang niet geweten hoe deze heette. Eindelijk gevonden, omdat er iemand op had gestemd.
FisherKing
[permalink] geplaatst op 9 december 2002, 0:54 uurDat heb je soms Narva

[permalink] geplaatst op 20 januari 2005, 13:34 uurBen benieuwd, zal vanavond even kijken.
[permalink] geplaatst op 20 januari 2005, 19:20 uurRecenties van veronica waren goed.. Maar dat zegd natuurlijk niet alles.. ik zal īm straks even kijken.
Stem volgd...
2,5
[permalink] geplaatst op 26 oktober 2005, 16:16 uurMet de (grotendeels jonge) cast zit het wel goed, maar dit is haast een schoolvoorbeeld van een film die zich te lang voortbeweegt. En da's jammer, want het basisidee is wel interessant...
2.5*.
[permalink] geplaatst op 24 januari 2006, 19:03 uurEindelijk ik heb deze film gevonden, had hem een x op RTL 5 gezien.
Maar was naam vergeten.
3,0
[permalink] geplaatst op 16 maart 2007, 16:54 uurGoede cast, onwaarschijnlijk verhaal. wel okay 3
4,5
[permalink] geplaatst op 7 januari 2008, 18:03 uurGoede film met leuke tiener-sterren zoals Sean Penn, Tom Cruise etc.
MR APOCALYPSE
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2009, 22:03 uurDuurt lang voordat er wat gebeurt,en tot die tijd is het saai en echt super boeiend word het nergens.
Leuk om de acteurs te zien op jongere leeftijd maar kan er mee leven als ik deze film nooit meer zie.