Kangaroo Jack (2003)

geregisseerd door
David McNallymet
Jerry O'Connell,
Anthony Anderson en
Estella WarrenTwee jeugdvrienden, een New Yorkse haarstylist en een musicus, raken verwikkeld in maffiazaakjes. Ze worden gedwongen om 50.000 dollar af te leveren in Australië. Als ze het geld door de schuld van een kangoeroe per ongeluk verliezen, raken ze diep in de problemen.
2,0
[permalink] geplaatst op 2 juli 2009, 21:47 uurEen weinig verheffende komedie, die hier en daar een leuk momentje bevat. verder wel aardig om eens te zien, maar daar is de kous ook wel mee af. 2 sterren.
3,0
[permalink] geplaatst op 2 juli 2009, 22:12 uurIk vond hem vermakelijk. Prima uit te kijken, meisje acteert wel slecht. Verder leuke shots in de natuur daar, hoewel het allemaal wel wat netter kon.
De 1 na laatste scene (de scene voor de boot) vond ik wel zwak.
2,0
[permalink] geplaatst op 3 juli 2009, 16:23 uurNiet bijzonder zoals ik eigenlijk al verwachtte, maar soms wel redelijk. Sluit me aan bij B_B.
2,0
[permalink] geplaatst op 26 juli 2009, 13:17 uurNouja. wat moet ik hiervan zeggen, leuk voor kinderen met die kangaroo.
ik kan gewoon niet tegen die achterlijke acties van die louis..
en die humor was ook niet echt geweldig..
Ik denk dat een 2.0 voldoende moet zijn
2,5
[permalink] geplaatst op 6 april 2010, 23:42 uurGeen slechte film. Maar er zitten soms toch mindere stukken in. Af en toe heb ik met sommige stukken moeten lachen. verhaal was maar gewoon.
1,0
[permalink] geplaatst op 1 juli 2010, 22:18 uurClichématige, totaal niet humoristische komedie film. Erg flauwe vervelende film met ook zeer slecht acteerwerk en de personages zijn net als de humor slecht. Toch een 1,0 voor de kangoeroe en dat de film niet te lang duurde.
2,5
[permalink] geplaatst op 3 augustus 2010, 17:19 uurBest wel grappig af en toe maar niet heel erg vermakelijk. Een beetje er tussen in.
1,0
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2010, 8:18 uurBij momenten wel grappig ,maar dat kan niet op tegen al die minpunten :bijna geen verhaal ,slechte acteerprestatiesen de kangeroo ziet er niet uit!
2,0
[permalink] geplaatst op 12 januari 2011, 16:32 uurbij momenten goed, maar algemeen een kinderfilm
2,5
[permalink] geplaatst op 28 februari 2011, 12:00 uurAardig grappige komedie met hier en daar mooie plaatjes.
[permalink] geplaatst op 19 maart 2011, 14:53 uurIk ga hem vanavond kijken lijkt me een zeer leuke film
3,5
[permalink] geplaatst op 24 maart 2011, 13:00 uurLijkt me fantaaaaaaastisch
3,5
[permalink] geplaatst op 26 maart 2011, 19:06 uurGrappige film,de kangoeroe zelf komt er helaas niet zo vaak in beeld.
Had er wat meer van verwacht. Ik had gehoopt op een beetje Space Jam achtig.