Je Suis Heureux Que Ma Mère Soit Vivante (2009)
Alternatieve titel: I'm Glad That My Mother Is Alive

Claude Miller en
Nathan Millermet
Vincent Rottiers,
Sophie Cattani en
Christine CittiOnze identiteit vormen we tijdens onze jeugd. De aanwezigheid van onze ouders, bepaalt in grote mate wie we later zullen worden. Maar wat als deze afwezig zijn? Thomas groeide op in een pleeggezin en van zijn 7de tot zijn 20ste ging hij op zoek naar zijn biologische moeder Julie, vastberaden om kort bij haar een tweede leven te beginnen. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan...
3,0
[permalink] geplaatst op 4 oktober 2009, 22:50 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenIk vond de opbouw naar de moordpoging niet volledig overtuigend. En de moordpoging zelf ja... met zoveel messteken mag je toch al wel van geluk spreken.
Er zat misschien wel meer in maar toch was het zeker de moeite waard.
2,5
[permalink] geplaatst op 4 juni 2010, 13:18 uurAardige film maar wat een deprifilm was dit..
[permalink] geplaatst op 27 oktober 2011, 22:46 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenAardige film, tot ca. 40minuten. Schijnbaar is zijn echte moeder in die 15 jaar niet verouderd. Film meteen afgezet, ongeloofwaardig.
3,0
[permalink] geplaatst op 19 februari 2012, 20:31 uurrauwe harde depri film over een jongen die opgroeit zonder ze moeder
en ja @ movie addicted ze was pas 17 toen ze hem kreeg , hij was 19 dus ze moeder is nog best jong