Volunteers (1985)

geregisseerd door
Nicholas Meyermet
Tom Hanks,
John Candy en
Rita WilsonLawrence is een verwende rijkeluiszoon met een gokschuld van 28.000 dollar. Als zijn vader hem hiermee weigert te helpen, ontvlucht hij zijn schuldeisers door met het Vredeskorps naar Zuidoost-Azië te gaan, waar hij samen met de praatzieke Tom Tuttle en de mooie Beth Wrexler de opdracht krijgt een brug te bouwen voor de plaatselijke bevolking.
3,5
[permalink] geplaatst op 6 maart 2006, 20:03 uurHanks en Candy schitteren in deze melige soms op het flauwe af maar toch uiteindelijk komische komedie.
[permalink] geplaatst op 3 januari 2008, 0:25 uurWaku schreef:
komische komedie.
Ja die zie je niet veel.
2,5
[permalink] geplaatst op 21 oktober 2008, 15:35 uurEen dikke mwah film, Tom Hanks zat aardig in zijn rol maar ik heb hem echt velen malen beter gezien in films. En er werd zo weinig gedaan met de rol van John Candy erg jammer, toch heeft de film soms wel wat geinige momenten en is het script geslaagd. Maar verder heeft de film erg weinig te bieden vond ik, een aardig wegkijkfilmpje maar ik had er meer van verwacht en er had ook meer van gekund.
2,5
[permalink] geplaatst op 7 oktober 2009, 8:09 uurTypisch product uit het jaren 80 genre van Hanks waarvan Big met afstand het beste blijft. Toch mooi om te zien dat de acteur bijna een heel deccenia dit soort flauwe rollen speelt en later uitgroeit tot 1 van Hollywoods finest.
2,0
[permalink] geplaatst op 7 oktober 2009, 9:39 uurTom Hanks is het enigste licht puntje in de film. voor de rest erg onrealistisch en flauw
4,0
[permalink] geplaatst op 25 december 2009, 16:09 uurMelvin Udall schreef:
Blijkbaar zit er meer in dat soort films dan je denkt, films als splash en nothing in common bv. Toen al mijn grote favoriet die Hanks.
1,5
[permalink] geplaatst op 25 december 2009, 22:28 uurBest aardig concept maar heel belabberd uitgewerkt.
Mensen moeten een brug bouwen maar iedereen wil hem voor verkeerde doeleinden gebruiken.
Heel veel flauwe grappen, een dik persoon die enorm irriteert en op je zenuwen werkt en een vrouw die heel slap acteert.
Hanks daarentegen is nog best aardig, maar niet zo goed als in andere films!
1,0
[permalink] geplaatst op 26 december 2009, 9:07 uureen dik persoon die enorm irriteert
Kom kom, met John Candy kan je echt wel lachen. Goede acteur eigenlijk ook. Hetzelfde geldt voor Tom Hanks. Het talent van die gasten wordt weer verspild in zo'n flutfilm als deze.
1,5
[permalink] geplaatst op 29 december 2009, 22:44 uurDie vent irriteerde me dood in deze film, kwas altijd blij als hij uit beeld was.
[permalink] geplaatst op 7 februari 2010, 12:08 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenEén van Hanks minste, met een hoop flauwe grappen rond de bouw van een brug in Thailand, die zowel communistische rebellen als een lokale drugsbaron aanlokken. Je moet al een sterk gevoel voor humor hebben om je hiermee te amuseren, en het is bovendien zo hersenloos allemaal. Het is alsof de Amerikanen hun eigen gebrek aan cultuur of interesse voor andere culturen leuk vinden. O, en vergeet ook de anti-communistische boodschap niet natuurlijk. Het moest ook eindigen met Hanks die een casino bouwt in dit boerendorp . Kortom je hebt een film waarin de Amerikaan volledig op een respectloze manier een vreemde cultuur onder de voeten trapt met een big smile op het gezicht.