134.900 gebruikers | 85.710 films | 31.046 regisseurs | 3.508.385 berichten | 4.930.456 stemmen

18 Year Old Virgin (2009)

18 Year Old Virgin (2009)
232 stemmen | gemiddelde 1,76
mijn stem:
16 jaar seks grof taalgebruikVerenigde Staten
Komedie
86 minuten

geregisseerd door Tamara Olson
met Olivia Alaina May, Kim Argetsinger en Cole Carson

Katie is een 18-jarig meisje dat wanhopig probeert om een echte vrouw te worden door haar maagdelijkheid te verliezen. En dat nog het liefst vooraleer ze afgestudeerd is. Dit gaat haar echter moeilijker af dan dat ze had verwacht.

gebruiker
bericht

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 januari 2011, 12:59 uur
The Asylum, heel heftig. Maar wel echt heel slecht...

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 mei 2011, 1:53 uur
De film slaat helemaal nergens op, maar was toch erg nieuwsgierig na alle negatieve reacties hier.
Heb me ondanks het niet zo boeiende verhaal wel vermaakt, veel onzin en flauwe grappen, maar toch kon ik er wel om lachen.

Prima film voor als je een avond niets te doen hebt.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

18 Year Old Virgin (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

18 Year Old Virgin (€ 17,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

18 Year Old Virgin (€ 17,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 mei 2011, 14:17 uur
Dit noem ik meer porno dan komedie. In iedergeval ontzettend fout en heel heel heel erg vervelend!

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 juni 2011, 6:55 uur
Slechte film!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 juli 2011, 20:39 uur
slechte acteurs, slechte montage, alsof een paar kinderen die american pie leuk vonden dit ook eens wouden proberen. irritatie vanaf de eerste seconde.
een film niet afkijken is niks voor mij, maar ik heb deze al na 15 minuten uitgezet, wat een ongeïnspireerde bende

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 juli 2011, 15:32 uur
i'm whaiting till im 40!

nou, dit was dus wel een van de slechste films die ik heb gezien dat deze niet in de flop 100 staat is wss gewoon omdat er wat ''porno'' in voorkomt. Het verhaal in het begin is wel aardig, was best een beetje grappig en nog een beetje mooi ook. Daarna word het een opgestapelde bende aan slecht acteer werk, saaie grappen, en een verhaal waar van je denk welke dronken script schrijven heeft dit geschreven?

1* vanwege het begin..

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 augustus 2011, 17:39 uur
Hmm heb hem net gezien, had er meer van verwacht. Jammer...voor de moeite nog 1 *

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 september 2011, 11:37 uur
Okee, dit is dus een van de ergste films die ik ooit gezien heb!
Verhaal dat nergens op slaat (voor zover je het een verhaal kunt noemen),
vreselijk smakeloze humor, en eerlijk gezegd gewoon om bij in slaap te vallen.

Zoals hieronder gezegd, wordt hij waarschijnlijk inderdaad alleen gewaardeerd voor de vele pornografisch getinte scènes.

Er wordt hier verder vergeleken met American Pie en The 40-Year-Old Vrigin zie ik, maar naar mijn mening hebben al deze films totaal niets met elkaar te maken. Bij American Pie vind ik de seksmoppen nog wel grappig. En The 40-Year-Old Virgin is ook wel een grappige film, en toch niet zo gericht op seks? De titels lijken op elkaar, maar voor de rest? Dat is tenminste toch wat ik mij ervan herinner.

Voor deze film weet ik niet meteen een vergelijkbare film, en eigenlijk maar goed ook.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 september 2011, 12:28 uur
Dan ben je nog mild met je 1,5*

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 september 2011, 1:35 uur
De slechtste film die ik de laatste weken heb gezien. Slecht verhaal, slecht geacteerd, slecht enz..
Deze moet zo snel mogelijk hoog in de flop 100 komen te staan.

herder
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 september 2011, 2:15 uur
Wie weet komt 12 Year Old Virgin ook binnenkort uit.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 september 2011, 10:29 uur
:N

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 november 2011, 15:37 uur
SnakeDoc schreef:
Dan ben je nog mild met je 1,5*

Ik begrijp ook niet wat me bezielde, heb het maar snel verlaagd naar 1. Wat misschien nog mild lijkt voor "de ergste film ooit", maar gezien de andere scores die ik geef (vaak aan de hoge kant), wel in verhouding. ;)