132.201 gebruikers | 83.020 films | 30.189 regisseurs | 3.421.583 berichten | 4.775.091 stemmen

locatie: Films » Labor Pains (2009) » Info

Komedie
89 minuten

geregisseerd door Lara Shapiro
met Lindsay Lohan, Luke Kirby en Cheryl Hines

Thea is niet bepaald goed in haar baan. Ze vreest dan ook dat ze binnenkort ontslagen zal worden. Om dit te vermijden, doet ze alsof ze zwanger is. Als ze merkt dat ze speciaal behandeld wordt, houdt ze de schijn negen maanden lang op.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 februari 2010, 22:21 uur
Leuk filmpje om even tussendoor te kijken!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 februari 2010, 11:56 uur
Verstand op nul en kijken...dan is deze film aangenaam namiddagvertier.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Labor pains (€ 9,50)
gratis verzending

Labor pains (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Labor pains (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 februari 2010, 16:20 uur
Te huur bij Movie Max!
Ik vond het een zeer komische film met een goed spelende Lohan.
Jammer dat hij nog nooit de bioscoopzalen bereikt heeft.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 mei 2010, 18:49 uur
Was helaas niet erg gecharmeerd van deze film, en al helemaal niet van het acteren van Lindsay Lohan. Standaard verhaal met een voorspellend eind. Toch een paar leuke momentjes en heb hier en daar hardop moeten lachen.

2,5 *

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 mei 2010, 16:40 uur
De film is leuk. Alleen ben niet dol op Lindsay lohan als actrice

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 oktober 2010, 17:43 uur
Wegkijkertje.

Mocht qua humor-gehalte wat meer, maar gelukkig is het drama-gehalte ook niet al te hoog waardoor het toch wel vlot wegkijkt. Daarbij weet Lindsay Lohan haar rol toch wel aardig in te vullen.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 oktober 2010, 13:15 uur
Verassend dat dit geen flopfilm is. Oke, natuurlijk ook geen topper, maar hij kijkt goed weg. Gaat nergens vervelen en de opbouw is wel deftig.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 november 2010, 18:16 uur
vond ik geen slechte film, ik heb wel een beetje met her te doen. ben ook geen grote lindsey fan, (behalven parent trap) maar heb lekker zitten te kijken en vond het juist leuk dat het voorspelbar was, dan hoef je ook niet teveel te denken. (vind ik lekker af en toe als kinderen slapen!)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 november 2010, 18:25 uur
Tsja.. Lindsay Lohan. Ze heeft het niet meer. Vroeger was ze sexy, charmant, ondeugend.. Maar nu lijkt ze een leeg omhulsel. Een rip-off van de vroegere Lindsay, alleen wat vlakker en minder interessant.

Maar enfin, ze doet het enigzins wel oké. Ben benieuwd om haar eens in een serieuze rol te zien. Dit soort rollen heeft ze flink uitgemolken, tijd voor iets nieuws.

Toch is Labor Pains niet alleen maar kommer en kwel. Het is cliché, zoet en natuurlijk altijd met een happy ending. Het pluspunt van deze film is dat je ergens toch wel met haar meeleeft. Ze is zo verstrikt geraakt in haar eigen leugens dat ze geen uitweg meer weet.

Leuk voor een druilerige namiddag, maar geen hoogvlieger.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 november 2010, 10:42 uur
In Georgia Rule heeft ze een wat serieuzere rol.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 februari 2011, 9:44 uur
Hmm.. vroeger zag ik Lindsay Lohan altijd graag spelen. In 'I know who killed me' vind ik haar bijvoorbeeld erg goed.. Maar hier.. nee.

Nouja, het verhaal opzich is natuurlijk al een beetje onwaarschijnlijk. Dat kan dan opzich nog wel. Maar dat ze dan op een gegeven moment echt zélf begint te geloven dat ze zwanger is? Nee, dat vind ik gewoon onzin.

En als genre is deze film een komedie? Deze film is pas een komedie als 30 days of night een komedie is. Totaal niet dus. Ik heb, toen ik deze film aan het kijken was, geen een lachje op mijn gezicht gehad. Ik vond het totaal niet grappig. Dus hoe ze er in vredesnaam bij komen om dit een komedie te noemen?

De film heeft iets te veel drama. Óf het was oorspronkelijk een drama en ze hadden er een andere actrice in moeten zetten en nog wat meer drama, óf het is een komedie maar dan moet er toch echt een hoop meer komedie in zitten, en dat is helaas niet het geval.

Het verhaal is gewoon té dramatisch en té onwaarschijnlijk. En nja, lindsay lohan..

Nee, net zoals hierboven/hieronder staat.. Lindsay Lohan heeft het niet meer. Ontzettend jammer.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 mei 2011, 23:14 uur
Leuke film, niet een extreme geweldige komedie... Maar dit viel goed te doen.
Geinig einde die ik afsluit met 2,5 sterren.