134.893 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.053 berichten | 4.929.705 stemmen

locatie: Films » Love God (1997) » Info

Love God (1997)

Love God (1997)
2 stemmen | gemiddelde 1,75
mijn stem:
Verenigde Staten / Japan
Horror / Komedie
82 minuten

geregisseerd door Frank Grow
met Will Keenan, Shannon Burkett en Kimberli Ghee

Larue is een jongeman die net uit het ziekenhuis is ontslagen. Er lijkt overigens nauwelijks een reden voor zijn ontslag, want hij lijdt onverminderd aan een manische dwang om alles te lezen en daarna te verscheuren of vernielen. De buitenwereld blijkt echter eveneens bevolkt met andere chronische zogenaamde "mal-hygienic tourette's syndrome"-lijders, zoals de vrouw met een te sterke band met Shiva en de Venus van Willendorf, alsook een enorme worm met een rood, gloeiend oog en een zekere gelijkenis met geslachtsdelen. Wanneer de jongen onderdak vindt in het Love Hotel, valt een meisje op hem. Haar moeder heeft echter smetvrees, en dreigt hun geluk in de weg te staan.

gebruiker
bericht

quote
1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 maart 2008, 0:01 uur
De eerste geheel digitaal opgenomen film volgens de catalogus van het IFFR. Het is een bonte verzameling horror en drama, coming-of-age film en komedie. En even misukt als bont trouwens. Het schokt en hapert overal.

Voor de liefhebbers van experimentele horror en digitale film wellicht. Ik vond Christopher Doyle's Away with Words ook onverteerbaar, dus liefhebbers daarvan hebben misschien wat te ontdekken met Frank Grow's debuutfilm.

quote
2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 maart 2008, 11:16 uur
Moeilijk te verkrijgen film! Heb hem kunnen vastkrijgen via ebay op VCD met chinese ondertiteling. De enige kopie die er is of die ik momenteel ben tegengekomen!

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Love God? (€ 4,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Love God? (€ 5,00)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Love God? (€ 5,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film