Sweet Dreams (1985)

geregisseerd door
Karel Reiszmet
Jessica Lange,
Ed Harris en
Ann WedgeworthEen film over de beroemde Patsy Cline, een van de meest succesvolle country zangeressen. De film volgt haar carriere op de voet en belicht hoe ze zo succesvol is geworden.
5,0
[permalink] geplaatst op 23 augustus 2005, 17:13 uurSchitterende zoetsappige drama film maar denk alleen leuk voor mensen die van de muziek van Patsy Cline houden
5,0
[permalink] geplaatst op 27 september 2005, 16:04 uuris er iemand die weet of de film sweet dreams te koop is op dvd en zou je me dan kunnen vertellen hoe ik er aan kan komen please het is voor me moeder en die heeft niet lang meer te leven
4,5
[permalink] geplaatst op 28 november 2007, 18:14 uurEen mooie speelfilm over `t leven van dè countryzangeres allertijden.
Lange speelt zeer overtuigend de rol van Patsy, en Harris is altijd top.
Schitterende muziek.
`T einde gaf me daadwerkelijk kippenvel.
Ik snap trouwens ook niet eens waarom deze topper nog niet op dvd is verschenen.
[permalink] geplaatst op 22 juni 2009, 2:16 uurIk zou deze film zo ontzettend graag willen zien! De trailer is veel belovend! Jammer dat ie niet makkelijk te krijgen is, want hij is wel op dvd uit inmiddels.
4,5
[permalink] geplaatst op 22 maart 2012, 16:31 uurJessica Lange doet het heel goed als Patsy Cline, maar het is vooral de prachtige muziek van de allerbeste countryzangeres allertijden, die deze film naar een hoog niveau tilt. De songs "Crazy" en "Sweet Dreams" zorgen elke keer weer voor kippenvel.
Qua verhaal is de film een stuk minder dan"Coal Miner's Daughter over het leven en de carrière van Patsy's vriendin Loretta Lynn.