geregisseerd door Nick Gaitatjis met Patrick Censoplano, Cheryl Dent en Sajen Corona
Silver is een sullige tienerjongen, een maagd bij wie de hormonen door het lijf gieren. Maar een date krijgen lukt hem niet. Totdat een misverstand over een doos condooms met de maat XXL tot het gerucht leidt, dat hij nogal groot geschapen is. Het duurt dan ook niet lang tot de voormalige loser dates heeft met kinky strippers en smachtende huisvrouwen.
1,5[permalink] geplaatst op 23 augustus 2010, 2:21 uur
bart_31 schreef: Zonder twijfel de allerslechtste film die ik in mijn leven heb gezien. Acteer prestaties zijn om te janken, het verhaal is ontzettend slecht uitgewerkt en dramatisch slecht. Verder is deze film denk ik zo low budget, dat er niet eens figuranten zijn (zie scene in de discotheek).
En net op het moment dat je denkt het allemaal te hebben gehad, krijg je als genade klap de ontzettend slechte bioscoop scene. Deze film verspilt 93 kostbare minuten van je leven.
En tuurlijk, ik kan vaak ook wel lachen om films die eigenlijk slecht zijn, maar toch wel leuk voor een keer in het weekend of met vrienden. Maar deze is zo slecht, dat hij zelfs voor die momenten niet leuk is.
Een aanrader,national lampoon's dorm daze 2 is nog veeeeel slechter:p
1,5[permalink] geplaatst op 20 juni 2011, 18:29 uur
Simpelweg een slechte komedie. Het acteerwerk is ondermaats en het verhaal slaat werkelijk nergens op. Het slechtste punt van de film echter, is het feit dat de meeste personages echt irritant overkomen (zoals de vader en Mercy).
Ik moet wel toegeven dat de film geen totale ramp was: er zaten nog wel enkele dingetjes tussen die best genietbaar waren.