134.892 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.030 berichten | 4.929.660 stemmen

locatie: Films » Boarding Gate (2007) » Info

Thriller
106 minuten

geregisseerd door Olivier Assayas
met Asia Argento, Michael Madsen en Carl Ng

Sandra, een Italiaanse vrouw, woont in Londen en heeft een gepassioneerde relatie met Rennberg, een voormalige topman uit de financiele wereld. Ze heeft echter ook een tweede relatie, met een huurmoordenaar die als opdracht heeft Rennberg te vermoorden. De vrouw van deze moordenaar blijkt de opdrachtgeefster.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 mei 2007, 20:08 uur
Wat zit zij er lekker bij :)P.

aerts007
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2008, 14:20 uur
ben echt benieuwd naar deze film.Trailer ziet er goed uit en vind Madsen een goed acteur !Vind hem echter onder gewaardeerd!
Nog even wachten helaas!!!!

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Boarding Gate (€ 9,50)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Boarding Gate (€ 9,79)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Boarding Gate (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2008, 15:09 uur
Raar dat de Franse poster vervangen is.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 februari 2008, 16:16 uur
Mijn eerste reactie ging ook over die Franse poster

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 april 2008, 11:18 uur
Moest in het begin ff wennen, vond de film wat traag op gang komen, maar hij is wel te doen, spannende momenten later in de film.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 april 2008, 9:50 uur
Purmerend schreef:
Mijn eerste reactie ging ook over die Franse poster
Link werkt niet; je bedoelt deze?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 mei 2008, 17:53 uur
Zou alleen al voor de covers gaan kijken.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 mei 2008, 22:04 uur
Asia Argento in 't engels is niet echt overtuigend, zeker als ze ook nog eens in een rommelige film speeld als deze. en toch blijft ze me boeien.... en toch was de film wel aardig....
een 3

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 juni 2008, 10:48 uur
Matige film.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 juni 2008, 22:46 uur
Vreende film. Uit eindelijk zat ik met het idee van waar heb ik naar zitten kijken? Dat vrouwtje gaf ze ook iets teveel steeds bloot(Opzich niet mis maar het was een groot deel van de film,ofdat ze de aandacht niet anders kon krijgen?). Goed, een vreemde film.

Lee72
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 augustus 2008, 5:04 uur
Leuke tattoo's heeft Asia Argento, mag ze mij ook wel even komen laten zien ;)
Aparte film, ik heb me prima vermaakt. 3,5

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 augustus 2008, 3:10 uur
IMDB zegt 5 augustus dvd-premiere in Ned, hier echter nog geen datum bekend..?

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 juni 2009, 13:20 uur
Verwarrend en saai verhaal in deze film, heb er niet veel plezier aan beleefd.
Alleen Asia Argento is wel leuk om zien, al vraag ik me af of die tattoo's echt zijn, want dat is pure zelfverminking.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 oktober 2009, 12:52 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Vreemde film. Aan het eind snapte ik nog niet wat er allemaal aan de hand was Waarom moest die Rennberg dood? En wat had die neger ermee te maken? En wie was die blonde vrouw? Ook had ik niet het idee dat ik echt een verhaal zat te volgen, of dat er echt een opbouw in zat. Acteerwerk was ook niet al te best en de film was redelijk langdradig.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 december 2009, 17:06 uur
Schitterende film van Olivier Assayas.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 februari 2010, 21:57 uur
Vreselijke film, ik heb hem 3 keer moeten opzetten.
Langdradig en gewoon niet boeiend.
Alleen kopen als je Asia Argento graag halfnaakt ziet.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2010, 17:22 uur
kos schreef:
Raar dat de Franse poster vervangen is.

Poster is weer geplaatst.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 maart 2010, 11:47 uur
Ik heb de film op de helft uitgezet. Het werd niet spannend, niet leuk, niet boeiend geen goede opbouw. Dus helaas geen aanrader deze film.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 november 2011, 12:07 uur
Het verhaal wordt redelijk chaotisch aan de kijker gebracht gekoppeld met heel wat dialogen en vreemde handelingen die de film eerder langdradig dan boeiend maken. Ook blijf je na de aftiteling toch met heel wat vraagtekens zitten, ook al is het naar het einde toe min of meer wel duidelijk hoe de vork nu in de steel zit. Onduidelijke, rare film met een vleugje bloot van Asia Argento. 5/10

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 november 2011, 21:36 uur
Een thriller kan er bij mij wel altijd in dus deze eens opgenomen en zonder veel verwachtingen eens bekeken, maar wat een vreemde film.
Het eerste uur is langdradig ('k dacht eigenlijk dat de film veel meer over de drugshandel ging gaan), want er wordt haast de hele tijd over hun seksuele relatie gepraat, maar de gesprekken gaan eigenlijk over niks. Na een uurtje gaat de film gelukkig wel de goeie kant op en wordt het een soort wraakfilm.
De film mocht echter wel wat beter uitgewerkt worden, want bepaalde zaken zijn toch niet volledig duidelijk (bv wie die blonde vrouw precies is).
Tja het was een onbekende film (al zag 'k nu op de poster dat hij in de officiële selectie bij Cannes zat), maar erg verwonderlijk is het eigenlijk niet. 'k zou hem niet direct aanraden en één kijkbeurt volstaat zeker.