Cinderella III: A Twist in Time (2007)
Alternatieve titel: Assepoester: Terug in de Tijd

60 stemmen | gemiddelde 3,49
Animatie /
Familie70 minuten
geregisseerd door
Frank Nissenmet de stemmen van
Jennifer Hale,
Lesli Margherita en
Tara PlattDe valse stiefmoeder van Assepoester ontdekt het bestaan van de goede fee, die Assepoester heeft geholpen met het vinden van haar prins. De stiefmoeder steelt de toverstok van de fee en wil de tijd terugdraaien. Assepoester en haar muizenvrienden moeten nu proberen haar tegen te houden.
[permalink] geplaatst op 15 juli 2008, 12:54 uurdeze is apart! Ik vind hem mooi gevonden.
[permalink] geplaatst op 13 september 2008, 19:51 uurDeze is een van de betere vervolgfilms moet ik zeggen, geweldige nummers, leuke en grappige momenten en het verhaal kan erdoor en eindelijk heett 'Prince Charming' een karakter. Een van de betere Disney-vervolgen.
5,0
[permalink] geplaatst op 14 januari 2009, 14:02 uurBeste cinderella film..................................
3,5
[permalink] geplaatst op 9 maart 2009, 10:25 uurIk stem even voor mijn dochtertje van drie. Leuke film. Zeker niet slecht voor een vervolgtekenfilm. Bijna net zo spannend als deel 1. En zelfs mijn driejarig dochtertje blijft voor het grote gedeelte van de film zitten.
3,5
[permalink] geplaatst op 8 juli 2009, 20:02 uurWeer een leuke disney film! Toch vind ik wel dat het originele en eerste klassieke cinderella film het leukst is, maar deze is zeker niet slecht!
Prachtige nummers weer erbij en droevige momenten.
1,5
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2009, 0:15 uurIk wou dat ik deze film nooit had gezien:(
Het heeft deel 1 geheel verpest:( Ze leefden lang en gelukkig en dan moet er in deel 3 nog ff geknoeid worden).
Sorry, maar dit vind ik over de top gaan. Je moet er niet meer uithalen dan dat er in zit.
5,0
[permalink] geplaatst op 16 december 2009, 12:41 uurik vind het een leuk fim, het nummer van hayden leslie vind ik super goed!!!!!!!!!!
[permalink] geplaatst op 18 januari 2010, 17:57 uurDisney_Cutie schreef:
Ik vind dit een van de betere vervolgfilms.
In ieder geval een stuk beter dan deel 2.
ja dat is waar deel 2 was matig
[permalink] geplaatst op 18 januari 2010, 17:59 uurweer een leuke disney ik heb me in geen tijden weer zo vermaakt om een vervolgt laat prinses en de kikker maar komen
[permalink] geplaatst op 23 mei 2010, 21:09 uurik wist niet dat deze bestond
3,5
[permalink] geplaatst op 10 augustus 2010, 20:03 uurIk wist dit ook niet!
Maar ik ga hem zeker een keertje huren.
3,5
[permalink] geplaatst op 2 september 2010, 14:42 uurWaarom heeft dit derde deel meer sterren dan het origineel?
Dan moet deze wel fantastisch zijn.
4,0
[permalink] geplaatst op 1 januari 2011, 17:11 uurReview door Ayla: 7 jaar en zusje van TheLionKingFan
Ik vond hem best spannend
En was wel leuk met Tom en Pieter
Het allerleukste vond ik dat het weer goed was gekomen.
3,5
[permalink] geplaatst op 2 januari 2011, 18:11 uurEen van de betere disneyvervolgen.
Ik vond hem leuker dan Assepoester 2.
Vooral omdat dit een echt verhaal is
Mede dankzij Tom en Pieter is deze film geslaagd.
1,5
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2011, 17:43 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenOh, nee, nee, nee.
Zo hoort het niet. Disneysequels blijven een pest onder de fans. Ze blijven een soort lelijke moedervlek op de originele films, waar we alleen maar van hopen dat ze stilgezwegen zullen worden en vergeten. Ook dit vervolg op de originele Disneyklassieker (één van m'n favoriete films tout court) is een blaam van jewelste. Erg goedkope animatie gecombineerd met totale karakterwissels tegenover de classic. Hoezo? Anastasia is al bij al best aardig?
[permalink] geplaatst op 2 mei 2012, 13:30 uurM.C.H.S. schreef:
Ik wou dat ik deze film nooit had gezien:(
Sluit ik me volledig bij aan.