Tinker Bell and the Lost Treasure (2009)
Alternatieve titel: Tinkerbell: De Verloren Schat

62 stemmen | gemiddelde 3,29

Animatie /
Avontuur81 minuten
geregisseerd door
Klay Hallmet de stemmen van
Mae Whitman,
Kristin Chenoweth en
Pamela AdlonOpnieuw begint Tinker Bell aan een magisch avontuur ver weg van Nooitgedachtland. Met de hulp van haar nieuwe vriend Blaze (een lichtgevende insect), zal zij een nieuwe maansteen moeten vinden. Deze bevat magisch stof. De reis is allesbehalve saai, aangezien Tinker Bell verstrikt raakt in allerlei gevaarlijke avonturen, en gered moet worden door haar oude vriend Terence. Bovendien leert Tinker Bell onderweg het belang van verantwoordelijkheid nemen, en wat ware vriendschap is.
4,5
[permalink] geplaatst op 8 november 2009, 11:29 uurWederom een prachtige Disneyfilm. Samen met onze zoon erg van genoten.
2,5
[permalink] geplaatst op 25 december 2009, 22:40 uurGoed "vervolg" op het eerste deel.
Volgens mij hebben beide films weinig met elkaar te maken, behalve dan de gehele cast in een nieuw verhaal.
Visueel is het er zeker wat op vooruit gegaan. De fleurrijke en kleurrijke stijl is nog wat beter aangezet, wat leidt tot enkele zeer aangename scenes. Het blijft wat vluchtig en gehaast op sommige momenten, maar vind dat Disney aardig wegkan met CG in deze stijl.
Verhaaltje is erg eenvoudig en zeker voorspelbaar. Al lijkt het me ook dat veel mensen daarop zullen afknappen in een film als deze. Het vermaakt in ieder geval wel, al had het avontuurlijke toch net wat avontuurlijker gemogen.
Valt best goed mee. Af en toe schattig, af en toe mooi.
2,5
[permalink] geplaatst op 2 januari 2010, 18:21 uurBeter deel 2.
Terwijl dit doorgaans bij Disney net andersom is.
Het heeft i.d.d. weinig van doen met deel 1. Verhaaltje is iets sterker maar blijft kinderachtig en dus voornamelijk op de kleintjes gericht.
Viel ook mij niet tegen en was vaak oogverbluffend op het 1080p-scherm. Met dank aan de blauwe schijf.
Redelijk.
3,0
[permalink] geplaatst op 2 januari 2010, 23:51 uurIets beter dan deel 1 en ook weeral een leuk verhaal

zeker niet slecht !!
3,0
[permalink] geplaatst op 3 januari 2010, 14:06 uurluister ook eens naar de soundtrack xD die vind ik super mooi!
Demi Lovato - gift of a friend
3,0
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2010, 16:39 uurzit hem nu te kijken op net5 en ik moet zeggen ondanks ik deel 1 niet heb gezien ( wat ook niet hoeft, want het is geen vervolg blijkbaar, maar staat geheel los) het een hele leuke film is !!
Wel jammer dat het ned gesproken is, met originele engelse stemmen zal ie nog prettiger zijn om naar te kijken als volwassenen.
3,0
[permalink] geplaatst op 24 augustus 2010, 1:20 uurGezien met mijn dochtertje. Een hele leuke Disneyfilm vooral voor de kleintjes, maar ook ik kon hem moeiteloos afkijken.