Tinker Bell (2008)

geregisseerd door
Bradley Raymondmet de stemmen van
Mae Whitman,
Anjelica Huston en
Kathy NajimyIn Pixie Hollow, waar alle feeën wonen, krijgen alle feeën iets te doen in de wisseling van de seizoenen, afhankelijk van hun talenten. De nieuwe fee Tinkerbell is niet blij met haar feeën talent als "tinker". Ze denkt dat de talenten van andere feeën belangrijker zijn tijdens het wisselen van seizoenen. Ze probeert samen met haar vrienden Rosetta, Silvermist, Fawn en Iridessa haar talent te veranderen. Maar doordat ze probeert te veranderen wie ze is, loopt alles mis.
2,5
[permalink] geplaatst op 28 maart 2009, 20:37 uurVisueel is dit gewoon een mooie disney prent. de animaties zijn met zorg gemaakt, en de elfjes en andere personages zijn leuk uitgewerkt. verder is de film voorzien van een leuk verhaal, en zal die goed in de smaak vallen bij vooral de jongeren doelgroep. ik zelf vond hem ook wel aardig om te zien. 2,5 sterren.
4,0
[permalink] geplaatst op 12 april 2009, 21:45 uurWat een prachtige tekenfilm! Mooi en niet alleen voor meisjes.
[permalink] geplaatst op 12 september 2009, 19:07 uurik vind
dat de efjes er allemaal goed uitzien
kon ik da maar zeggen over ons
hihi
4,0
[permalink] geplaatst op 16 november 2009, 9:28 uurDit is visueel gezien een hele mooie tekenfilm. Mooie heldere en gekleurde beelden. De animaties zien er ook allemaal heel mooi uit. Dit is een van de favoriete tekenfilms van mijn dochtertje geworden en ik kijk ook graag met haar mee. Dit vind ik persoonlijk leuker dan een Kungfu Panda met van die donkere beelden.
3,5
[permalink] geplaatst op 9 december 2009, 19:33 uurVoor 78 minuten was ik weer even een klein meisje en heb ik enorm genoten van deze mooie, lieve film!
3,0
[permalink] geplaatst op 2 januari 2010, 23:50 uurleuk en mooi weergegeven verhaaltje

de kids will love it !!!
3,0
[permalink] geplaatst op 16 mei 2010, 23:35 uurleuk filmpje, ziet er mooi uit
3,5
[permalink] geplaatst op 2 februari 2011, 13:16 uurIk denk dat ik hem beter had gevonden als Tinkerbell haar koppige karakter hierin ook had, of het over een ander elfje ging.
Dit was voor mij alles behalve Tinkerbell buiten het uiterlijk.
Vond de art wel erg leuk. ^^