A Night at the Roxbury (1998)

245 stemmen | gemiddelde 3,13

Komedie81 minuten
geregisseerd door
John Fortenberry en
Amy Heckerlingmet
Will Ferrell,
Chris Kattan en
Raquel GardnerSteve en Doug Butabi zijn afkomstig uit Roxbury. Ze proberen daar in de beste disco te komen, en hebben ook de hoop ooit hun eigen club te beginnen. Vivica, een supermodel op zoek naar geld, probeert samen met haar vriendin Cambi om de jongens van hun geld te ontdoen. Ze komen er echter achter dat er weinig te halen valt bij de twee.
2,5
[permalink] geplaatst op 21 december 2010, 15:00 uurBest leuk, maar die Kattan, wat een irritante knakker.
3,0
[permalink] geplaatst op 28 december 2010, 23:59 uurNiet geweldig en zeker Ferrell nog niet op zijn best maar wel ultra melig en flauw; de terugkerende soundtrack werkt ook op de lachspieren na verloop van tijd; kleine 3*
4,0
[permalink] geplaatst op 29 april 2011, 8:09 uurhaha wel leuke komedie,eigenlijk alleen al voor de muziek 5 sterren waard:D
5,0
[permalink] geplaatst op 29 april 2011, 20:04 uurecht wel een goede film
en de muziek in de film is totaal perfect
zeker een aanrader
en laat je niet beinvloeden door de datum dat de film gemaakt is
zeker een goede film
5sterren
3,0
[permalink] geplaatst op 7 december 2011, 13:06 uurLeuk voor 1 X te zien........film begint goed maar zakt daarna toch wat in, muziek ok:3,0
2,5
[permalink] geplaatst op 15 januari 2012, 19:55 uurEen film die volgens mij gebaseerd was op typetjes die Ferrell en Kattan speelden in Saturday Night Live. Kattan is bloedirritant als Doug, Ferrell daarentegen is stukken leuker. Niet heel erg bijzondere film, weinig moeten lachen. Palminteri, Munro en Shannon waren wel grappig in hun bijrollen.