134.887 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.619 berichten | 4.929.055 stemmen

locatie: Films » Cake (2005) » Info

Komedie
94 minuten

geregisseerd door Nisha Ganatra
met Heather Graham, David Sutcliffe en Taye Diggs

De 29-jarige Pippa McGee (Heather Graham) is een schrijfster met een vrije geest, die besluit het bedrijf van haar vader, een conservatief bruidstijdschrift, over te nemen. Ze heeft altijd relaties gemeden, en zodoende heeft ze ondanks haar knappe uiterlijk nog geen enkele serieuze relatie gehad. Nu blijkt echter dat er op vaders kantoor meerdere knappe mannen werken.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 december 2005, 15:46 uur
*:)*ideén bus is op

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 januari 2006, 19:39 uur
4.9 op IMDB na 100 stemmen.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2006, 21:09 uur
het is een leuke film net gezien en de vrouw vond het wel een 5 waard :P

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2006, 16:13 uur
5 op schaal van 10? of 5 sterren?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 maart 2006, 18:19 uur
leuke smily *:)*

en ben wel benieuwd naar deze

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 maart 2006, 20:27 uur
erg vermakelijke film, was leuk om naar te kijken

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 maart 2006, 13:23 uur
Echt een ontzettend stomme film. Niet origineel en zeer slaapverwekkend. Een halve *, en dat alleen maar omdat ik geen 0* mag geven.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 april 2006, 13:19 uur
matige film hoor naar mijn mening erg traag en vol met cliche's en vooral het einde erg snel afgeraffelt, enige pluspuntje vond ik de bijrol van de " mannelijke" assistent/telefonist

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 augustus 2006, 14:52 uur
Gewoon aardige romantische komedy. lekker luchtig.
Heather Graham is gewoon een jonge uitvoering van Goldie H. en daar was ik altijd een beetje gek op vroeger :)

Ik geef het een voldoende... dus 3 **

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 augustus 2006, 8:47 uur
Verrassend leuke romcom! Dat verrassende zit 'em dan niet in het script, want dat hebben we al zo vaak voorbij zien komen. Verrassend eerder omdat de film ondanks bovenstaande toch wel erg vermakelijk was en Heather eens een ander gezicht is dan de gebruikelijke Kate Hudson of Drew Barrymore.

Voorspelbaar en zeker niet origineel, maar met een hoog gezelligheidsgehalte. In zijn genre toch wel 3,5 sterren waard.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 december 2006, 16:34 uur
Lekkere wegdroomfilm. Hartstikke luchtig, met een verbazingwekkend goede David, van wie ik nooit had verwacht dat hij in een lange film overeind zou blijven. Kende hem tot nu toe alleen van Gilmore Girls namelijk, maar hij doet het goed, en een leuke rol van Heather.
Ook grappige eindshots. Wel even wat ik nodig had. Geen ingewikkeld verhaal, geen gedoe, alleen maar fijn wegdromen. Heerlijk maffe film.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 december 2006, 22:55 uur
Heerlijke film!
Was leuk om naar te kijken!

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 juni 2007, 23:07 uur
OK bekend verhaal maar kan toch leuk zijn. Echter dat werd het bijna nooit.
Zeer rommelige film .Ontwikkelingen in het verhaal , karakters en emoties sluiten niet op elkaar aant . Wellicht dat een goede editor er wel wat van had kunnen maken.

sylvia1
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 september 2007, 8:27 uur
Opzich wel leuk, maar voorspelbaar

2,0

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 oktober 2007, 23:15 uur
begin kwam ik moeilijk door, maar vond het beter worden na een tijdje. misschien omdat Heather Graham heel mooie ogen heeft. verder niets nieuws onder de zon.... 2

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 augustus 2008, 21:23 uur
ga hem er zo in doen, ben benieuwd

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 augustus 2008, 15:55 uur
Leuke film met mooie humor en een vleugje verdriet. leuke hoofdrolspeelster. Ben dus positief.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 oktober 2008, 16:54 uur
Saaie film is dit, Heather Graham is in een bijrol in bijvoorbeeld Anger Management nog wel aardig maar 91 minuten haar vond ik een beetje teveel van het goede, het verhaal heeft niet genoeg vaart en is bovendien veel te zoetsappig, ook de verdere acteerprestaties waren niet echt geweldig. Er zijn zoveel films die over dit onderwerp gaan, eigenlijk teveel vind ik maar dit is wel een van de mindere eruit, één grappige scene en één glimlach redden het bij mij tot niet een goede komedie.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 oktober 2008, 0:37 uur
Graham heeft een talent voor de verkeerde rollen. Haar verschijning maakt deze film de moeite waard. Het probleem van Cake is vooral dat alles op zoveel gedachte hinkt dat het gaat irriteren. En dan krijg je de paradoxale situatie dat je een film leuk en sympatiek vindt maar tegelijkertijd ook heel vervelend. Ik hoop dat iemand dit nog kan volgen.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 oktober 2008, 8:50 uur
ik vond het een leuke film die 'Ian' is een leuke man. 5*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 november 2008, 10:39 uur
Leuke film
Maar niets bijzonders.
Weinig lach momenten.
Meer iets van een 13 in een dozijn.

Heb me goed kunnen vermaken met deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 september 2009, 22:02 uur
Veel te doorsnee film die nogal Low Budget oogt. Sowieso niet mijn Genre. Acteerwerk was niet heel slecht maar ik begin me best te irriteren aan steeds dezelfde verhaalloop in al die cliché-romantiek films.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 juni 2010, 20:55 uur
cliché en zoetsappige film
daar heb ik het nu wel een keer mee gehad hoor :Z

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2012, 17:44 uur
Volgens de berichten op Moviemeter en de standaardafwijking (1,06) is het dus love it or hate it.

Moviemeter:
120 stemmen | gemiddelde 2,51

Imdb:
User Rating: 4.7/10 2,116 votes »

Zijn niet bepaald super cijfers, maar je weet het maar nooit.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2012, 21:44 uur
Nu eens als onderwerp een vrouw van 29 met het Peter Pan syndroom (niet alleen voor mannen weggelegd)
Ik vind het bijbehorende gedrag niet komisch (eerder een drama), heel vervelend zelfs en om die reden vond ik de film pas het laatste half uur enigszins te genieten.
Wel prima acteurs (ook heel mooi om te zien :)) en mooi gefilmde beelden.