Bus Stop (1956)

geregisseerd door
Joshua Loganmet
Marilyn Monroe,
Don Murray en
Arthur O'ConnellHij gaat met zijn oudere vriend met de bus naar de rodeo. Hij is op zoek naar een engel van een vrouw en denkt deze gevonden te hebben in een saloongirl die hij onmiddellijk zijn bruid wil maken op het platteland. Zijn vriend vindt haar niet goed genoeg voor hem en zij wil ook niet. In een restaurant waar de bus stopt moet alles geregeld worden.
3,0
[permalink] geplaatst op 15 augustus 2006, 0:30 uurMarilyn Monroe was erg grappig maar Don Murray was echt TE irritant. Ik irriteerde me dood aan hem
2,5
[permalink] geplaatst op 10 januari 2007, 18:14 uurAardige film. Monroe zet een zeer hilarische performance neer maar Murray's personage en Murray's acteerwerk is het grote minpunt aan dit lekkere tussendoortje. 3*
2,5
[permalink] geplaatst op 16 januari 2009, 17:09 uurEen goede, uitgebalanceerde rol van La Monroe, maar dat redt de film niet. Murray is de eerste 90 minuten zo onwaarschijnlijk irritant dat het slot volstrekt onmogelijk is.
consumer1970
[permalink] geplaatst op 26 februari 2009, 16:50 uurMurray vond ik hier inderdaad zeeer vermoeiend, wat niet wegneemt dat ik het een film vol vaart en humor vond, soms bijna kluchtig.
Monroe's verschijning hier is wmb. dusdanig onvergetelijk en legendarisch geworden, dat ik 4,5 geef.
2,5
[permalink] geplaatst op 5 september 2010, 15:53 uurBeetje vermoeiend Marilyn-vehikel met allerlei vervelend Hillbilly- gedoe en inderdaad een uiterst irritante hoofdpersoon Beauregard (yahooo!!)
3,5
[permalink] geplaatst op 11 maart 2012, 0:50 uurVerschrikkelijke Don Murray, maar verder een leuke film met een geweldige Marilyn.
0,5
[permalink] geplaatst op 18 maart 2012, 22:48 uurHeh.
De kritiek hier op Murray is meer dan terecht, maar hem alleen de schuld geven van dit misbaksel van een film is iets te makkelijk. Monroe is hier ook echt niet te pruimen (een even vervelend personage met een al even afschuwelijk accent), de rest van de cast, regisseur inclusief bakken er helemaal niks van.
Oerlelijk gefilmd, vreselijk plotje, domme personages en overacting om u tegen te zeggen. Werkelijk niks aan deze film is aanvaardbaar, behalve dan misschien de lengte. Al kan een film als deze eigenlijk nooit kort genoeg zijn.
Het einde is al helemaal een sof, sowieso de slechtste Monroe film die ik gezien heb, en daar is gewoon iedereen en alles die aan dit project gewerkt heeft verantwoordelijk voor.