Gotcha! (1985)

geregisseerd door
Jeff Kanewmet
Anthony Edwards,
Linda Fiorentino en
Jsu GarciaOp zoek naar avontuur en zijn eerste liefdesnacht reist student Jonathan af naar Parijs. Hij ontmoet de Tsjechische Sasha, die allebei zijn behoeftes bevredigt: want via haar raakt Jonathan verwikkeld in een spionagenet in Oost-Berlijn.
FisherKing
[permalink] geplaatst op 22 juli 2002, 17:04 uuralleraardige puber-film
3,0
[permalink] geplaatst op 1 augustus 2002, 10:52 uuralleraardigste Linda Fiorentino bedoel je zeker??
FisherKing
[permalink] geplaatst op 1 augustus 2002, 11:08 uurJa een alleraardigste Linda

2,5
[permalink] geplaatst op 24 januari 2003, 12:39 uurAardig is het goede woord. Alleraardigst gaat me net iets te ver, zelfs voor Linda

Ik had pas later in de gaten dat Anthony Edwards een piepjonge Dr. Green (geloof ik) uit ER is. Aardig, maar niet meer dan 2,5 *.
[permalink] geplaatst op 20 maart 2005, 11:07 uurleuke film voor de jeugd. leuk tussendoortje
2,5
[permalink] geplaatst op 22 april 2006, 12:27 uurStudent die met vriendengroepje wekelijks paintballt komt terecht in de wereld van echte misdaad en spionage.
Daar sta je dan met je verfpistooltje..
Leuk??? Nou niet echt..
2,5
[permalink] geplaatst op 27 november 2006, 14:03 uurleuk filmpje om te kijkken als het regent buiten of sneeuwd en je heb niks te doen smiddags
wel leuk z,n spel spelen of het nu op school is of op werk haha zulle ze top vinde
[permalink] geplaatst op 23 juli 2007, 13:44 uur93.9 schreef:Pik, Ik heb je???

Haha die NL titels zijn vaak geweldig!
3,0
[permalink] geplaatst op 20 september 2007, 18:31 uurHele leuke film, voor de jeugd, scherpe humor, mooie setting in Berlijn trouwens.
3 sterretjes.
3,5
[permalink] geplaatst op 20 september 2007, 20:59 uurAardige tiener thriller met comedy elementen,
maar ...eh... wat is die Linda Fiorentino toch een waanzinnig mooie vrouw. Ze lijkt op een lerares Duits op de school waar ik werk en dat is ook heerlijke, mooie vrouw!

[permalink] geplaatst op 25 juni 2008, 19:04 uurMagnum44 schreef:
3 sterretjes.
Inderdaad, erg leuke setting.
De film is nostalie voor mij. Ik denk niet dat ik 'm nu nog zo geweldig zou vinden.
3,5
[permalink] geplaatst op 25 augustus 2008, 21:50 uurVond deze ook wel aardig.
Leuk verhaaltje met een paar leuke scenes.
Nostalgie voor mij.
Beetje een feelgood........Leuk.
2,0
[permalink] geplaatst op 1 september 2008, 13:07 uurVermakelijke tienerfilm met een paintballende Edwards. Destijds een redelijke hype, maar echt bijzonder wordt het nergens. Luchtige en gemiddelde actie.
3,5
[permalink] geplaatst op 29 januari 2009, 12:06 uurLinda Fiorentino, destijds een mooie vrouw.
3,0
[permalink] geplaatst op 1 september 2009, 20:30 uurGotcha! vondt ik vroeger een alleraardigst filmpje. Een beetje flirten met spionnen en wat tieneractie.
Nu, vele jaren later, zie ik hem weer eens en hij bevalt me nog steeds. Het verhaal is verouderd, maar de acteurs en de regie zorgen ervoor dat het tempo erin blijft.
Zeker een film die ik in de toekomst wel weer eens op zal zetten en wie weet... misschien gaat hij dan met een halve ster omhoog. Vooralsnog een dikke 3 sterren!
2,5
[permalink] geplaatst op 18 november 2009, 0:36 uurAardig spionage verhaaltje met een typisch 80's sfeertje.
2,5 sterren
3,5
[permalink] geplaatst op 18 november 2009, 1:04 uurVoor het laatst in de jaren 80 gezien maar hij
blijft leuk.
[permalink] geplaatst op 18 november 2009, 14:32 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenIk vond hem wel aardig, maar heb toch ook aardig wat aanmerkingen.
Ben ik echt de enige die nieuwsgierig was wat er op dat filmrolletje stond?? En hoe kwam de cia in contact met die russen, en waardoor ging het mis?? De humor was wel leuk in deze film
met als hoogtepunt de scene waarin Jonathan Sasha ontmoet, en hij darvoor bij de ober een 'pernod' met water besteld.
WAt trouwens echt nergens op sloeg was dat er een vrouw wordt vermoord van 100 meter afstand en vervolgens staat the bad-guy nog 3 keer tegenover jonathan en mist hij 3 keer, vind ik vreemd
4,0
[permalink] geplaatst op 18 november 2009, 23:44 uurOndanks dat ik wat jonger ben vind ik hem ook leuk.
Het verhaal heeft een plotselinge wending die ik zo snel niet had kunnen bedenken..
3,0
[permalink] geplaatst op 9 maart 2010, 22:19 uur93.9 schreef:Pik, Ik heb je???
Bedoelen ze niet "Kip, ik heb je"?
4,0
[permalink] geplaatst op 11 juli 2010, 14:50 uurLeuk filmpje dit. Wordt onderschat wat helemaal niet nodig is, prima acteerwerk en een meeslepend verhaal. Het zou zomaar jezelf kunnen overkomen, daarom sprak het me ook aan.
- 4 -
4,0
[permalink] geplaatst op 11 juli 2010, 14:58 uurIdd. een onderschat filmpje, was de eerste die ik gezien heb in mn eentje in de Bios .
4,0
[permalink] geplaatst op 30 juni 2011, 17:00 uurEindelijk ook deze in mijn bezit en wat een leuke film is het toch.
Ook al staat de berlijnse muur al ff niet meer, deze film kan zeker mee ook in deze tijd.
Avondje plezierig dvd kijken...echte aanrader!
3,0
[permalink] geplaatst op 19 juli 2011, 19:47 uurOnbekende 80's film, maar wel goed!
Met een mooie Linda Fiorentino.