Vandaag bekeken en weet niet zogoed wat ik hiervan moet vinden

Het is een vrij saaie film vooral op het begin maar later herpakt de film toch wat beter. Jennifer Aniston is natuurlijk altijd leuk, maar hier was ze ook weer lekker standaard en gewoon normaaltjes te noemen, dus niet echt boeiend. De rest van de cast deed het niet slecht, maar ze waren allemaal vrij irritant. Dat ligt natuurlijk aan hun script.
Het verhaal stelt niet veel voor, mijn eerste indruk leek wel aardig, maar daar zie je in de film nergens terug. Vooral wat hier boven vaak word aangegeven een trage en saaie film die je moeilijk kan uitzitten ookal duurt de film vrij kort. Eigenlijk stelt de film helemaal niks voor, alleen een goede kijk op hun levens en de wereld, maar verder helemaal niks. Alles word zo slecht aan elkaar verbonden dat het gewoon niet boeiend is om naar te kijken. De cliches worden dik uitgemeten, en sommige dingen snap ik nog steeds niet. Het einde was zeer slecht, want het stopte opeens zonder enige conclusie of verdere vooruitgang dan het begin.
Ja, opeens komt Aniston een minder mooie man tegen (wat waarschijnlijk toch geen stand houd, of ze een relatie krijgen is ook onduidelijk) en alleen voor het geld zal ze bij hem blijven.
Wat de doel van deze film was weet ik niet, romantiek kon ik niet vinden, en wel dozenvol drama natuurlijk, maar ook dat was erg nep.
Geen aanrader en ook zeker niet om meerdere keren te bekijken. Dat mensen dit een een 4* of hoger geven, vind ik een raadsel. De film heeft werkelijk niks om zich, de passie en de emotie spat niet van het scherm af, alle scenes waren net niet volmaakt en af. Het heeft geen goede inleiding maar ook geen goed slot gekregen wat zeker wel passend is bij dit soort films. Om niet helemaal negatief te zijn, zaten er wel aangename scenes in die in orde waren, die het nog een beetje vorm gaven, maar dat red het allemaal niet.
Ik snap nog steeds niet goed wat die ene vrouw nou had, (ik weet haar naam even niet meer, goh is ook niet zo moeilijk met zo'n film) maar ze waste haar haren niet meer ofzo
wat een onzin allemaal. Net een soort komedie. Oke, ze had geen geluk meer in haar leven, maar verder is er nog niks van gekomen. Ze leeft gewoon weer verder zoals ze aan het begin van de film was.