Mr. Destiny (1990)

geregisseerd door
James Orrmet
James Belushi,
Michael Caine en
Linda HamiltonHij werd vandaag 35, en wat een rare dag was het. Als alleen zijn beste vriend aan zijn verjaardag denkt, wenst hij weer eens dat hij zijn belangrijke honkbalslag niet gemist had in zijn jeugd, dan was alles anders gegaan. Een barman heeft het juiste recept voor het herstellen van gemiste kansen: een lotsmachine.
3,0
[permalink] geplaatst op 28 september 2002, 15:58 uurAardige comedy, ondanks de "Thumbs Up" op de poster. ***
[permalink] geplaatst op 16 mei 2003, 18:51 uurArmin schreef:
ondanks de "Thumbs Up" op de poster. ***
Not anymore.
4,0
[permalink] geplaatst op 13 december 2003, 20:09 uurerg leuke comedy met zeer goede rollen van James Belushi en Michael Caine. 3.5*
Mr. Destiny is uit op dvd, heb hem direct besteld toen ik het las.
4,0
[permalink] geplaatst op 25 december 2003, 19:14 uurstem verhoogd naar 4* na hem nog eens gezien te hebben.
een sprankelende speelfilm.
Belushi speelt de rol met onzettend veel plezier, hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de overige castleden.
en die cast is niet mis, naast Belushi en Caine zien we Hart Bochner (Die Hard), Rene Russo (Lethal Weapon 3 en 4), Jon Lovitz (City Slickers II) en Linda Hamilton (Terminator 2).
het verhaal is ontzettend goed geschreven, en is erg onderhoudend.
de muziek is ook erg mooi, met als hoogtepunt het nummer 'only you'.
3,0
[permalink] geplaatst op 17 juni 2004, 23:52 uurHele leuke film zonder enige pretenties. Jammer dat de carrière van Belushi zo in het slop is geraakt. 3 sterren
2,0
[permalink] geplaatst op 18 juni 2004, 23:34 uurAardige komedie maar meer dan 2 sterren vind ik hem niet waard.
4,5
[permalink] geplaatst op 10 juli 2004, 22:08 uureen van de beste james belushi rollen, echt zonde dat er zo weinig van zijn! gave komedie en een goed verteld verhaal. 4,5*
4,0
[permalink] geplaatst op 5 september 2005, 23:55 uurIk vond deze film echt geweldig. Zeer pakkend en meeslepend. Met vrij dramatische ontwikkelingen.
Caine was echt meesterlijk als begelijder.
Dit doet wel een beetje denken aan "A Christmass Carol" of "Scrooged" voor de filmliefhebbers.
Er wordt je een lesje geleerd dat je tevreden moet zijn met het leven dat je hebt en niet moet gaan lopen zeiken hoe het allemaal had kunnen zijn.
4,0
[permalink] geplaatst op 28 december 2009, 22:59 uurPrachtige film vond ik dit. Lijkt op the Family Man met Nicholas Cage.
4,5
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2010, 22:14 uurall time favorite ! raar dat hij zo'n lage score heeft hier ...