Full Frontal (2002)

geregisseerd door
Steven Soderberghmet
Julia Roberts,
Blair Underwood en
Catherine Keener24 uur uit het leven van een stel vrienden in Hollywood: een scenarioschrijver met een ongelukkige vrouw die haar sollicitanten de meest bizarre dingen laat doen. Haar zus werkt als masseur en krijgt een oneerbaar voorstel. Ook zijn we op de filmset bij een populaire acteur en zijn wereldberoemde tegenspeelster. Aan het eind van de dag komen ze allemaal bij elkaar op een verjaardagsfeestje in een peperduur hotel...
1,5
[permalink] geplaatst op 29 juli 2006, 18:30 uurHet productieproces mag misschien interessant zijn, maar ik heb liever dat de film zelf interessant is. Ik vond dit maar een zootje en grotendeels flauw en te afstandelijk.
Jammer, want tot nu toe vond ik alle Soderbergh-films die ik zag zeer de moeite waard.
1,0
[permalink] geplaatst op 9 september 2006, 23:31 uurDe gemiddelde real-life serie vind ik interessanter dan dit vage gedoe.
Een hoop geneuzel. De scenarioschrijfster (Coleman Hough) moeten ze naar de maan schieten.
De acteurs verdienen allemaal een pluim; dat ze met zo'n vaag script nog aardig om weten te gaan. Maar wat ik nou gezien heb; geen idee.
Catherine Keener vond ik leuk Die speelt hier een erg weird type. Daarom niet 0,5 maar 1 ster.

1,5
[permalink] geplaatst op 23 oktober 2007, 12:56 uurNu te koop voor 1,5 euro (5 voor 5 euro) bij Bart Smit
0,5
[permalink] geplaatst op 18 december 2007, 15:46 uur1 euro bij blokker !!!!!!!!!!
maar de film is dan ook niet meer waard , gewoon slecht
2,0
[permalink] geplaatst op 20 januari 2008, 18:13 uurDeze film gekocht bij de blokker voor 1 euro..
De reden dat ik deze film kocht was dat de cover er redelijk uitzag.. het verhaal best wel redelijk orgineel is.. en natuurlijk wat bekende namen van acteurs.. maar jammer genoeg ishet toch een miskoop geweest..
Het acteren opzich was helemaal niet slecht.. het verhaal is ook zeker niet slecht.. maar de film is behoorlijk slecht uitgewerkt.. nergens is tezien waar deze film heen wilt..wat deze film zijn publiek wilt laten zien..
Vind het geen b film.. vind het idee van het verhaal erg leuk.. alleen ze hebben er geen drol mee gedaan..
2 sterren voor de acteurs..
Couch Potato
[permalink] geplaatst op 21 september 2008, 17:51 uurMescaline schreef:
Deze film gekocht bij de blokker voor 1 euro..
2 sterren voor de acteurs..
Ik kocht hem op de rommelmarkt (3 films voor 5 €uro, dus geen been aan gebroken), denk er hetzelfde over, maar ik geef maar 1 sterretje;
Inderdaad, onsamenhangend, er is geen drol mee gedaan, ondanks de behoorlijke acteerprestaties. Afknapper van jewelste.
0,5
[permalink] geplaatst op 28 december 2008, 3:07 uurdeze film is zelfs de naam film onwaardig , afschuwelijk slecht en vervelend , heb de dvd in de vuilbak gekieperd !
0,5
[permalink] geplaatst op 22 februari 2009, 1:43 uurZelfs slechte woorden zijn nog te goed voor dit wanproduct...
1,5
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2011, 23:01 uurEr staan nog wel meer bedenkelijke beschrijvingen op de hoes. Zo staat er: 'De meest controversiële film van het nieuwe millennium'. Als ze een film die slechte kritieken krijgt daarom al meteen controversieel gaan beginnen noemen...
0,5
[permalink] geplaatst op 8 december 2011, 19:34 uur'k zal misschien positief beginnen, nl. de cast: Julia Roberts, Blair Underwood, Brad Pitt (wel maar kleine 5 min te zien in de film), David Duchovny (is in deze film ook in z'n puren te zien, maar 'k weet niet of dit positief is

), ... en de regisseur is Steven Soderbergh (Traffic, Ocean's Eleven, Erin Brockovich, ...).
Maar dan het negatieve: omdat er zo'n indrukwekkend cast is, was het budget waarschijnlijk op om nog een goed script te hebben. Het verhaal trekt op niks (niet echt een verhaal), precies een film in een film en die nog eens erg verwarrende is.
Conclusie: Een nietszeggende film. Duidelijk een afrader en te mijden, ook al kost hij maar 1€