134.885 gebruikers | 85.684 films | 31.042 regisseurs | 3.507.268 berichten | 4.928.587 stemmen

The Boston Strangler (1968)

Boston Strangler, The (1968)
110 stemmen | gemiddelde 3,18
mijn stem:
16 jaar geweld angstVerenigde Staten
Thriller / Drama
116 minuten

geregisseerd door Richard Fleischer
met Tony Curtis, Henry Fonda en George Kennedy

Boston wordt geterroriseerd door een serie moorden op willekeurige vrouwen. De film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, volgt de onderzoekers in hun zoektocht naar de beruchte Boston Strangler.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 januari 2012, 18:01 uur
Nee ken ik niet, waarschuw me maar als ie een keer ergens op tv komt.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 januari 2012, 21:20 uur
SSoS: hier voor een zacht prijsje (Nl. subs).

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Boston Strangler (€ 4,99)
exclusief € 1,19 verzendkosten

Boston Strangler (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 januari 2012, 22:49 uur
Dan ga ik de koptelefoon er es bij pakken de volgende keer!

Ik houd er wel van. Ben dan ook stereofiel (audiofiel is echter een beter passende omschrijving). Al heb ik tegenwoordig alles in 7.1, (ook leuk) nothing beats good stereophonic sound.

But nothing beats a good pair of headphones also, indeed sir B.! :Y

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 januari 2012, 16:36 uur
Zit je dan ook op MusicMeter btw? Ik vind er geen Zinema, en ook geen Luistema... ;)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 januari 2012, 18:13 uur
Muziek is zoveel malen mooier dan film. Dus neen, ik ben bang dat mijn vriendin dat niet accepteert. En gelijk heeft ze, ik zou niet te stoppen zijn. ;-)

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 januari 2012, 18:17 uur
Daar bemoei ik me maar niet mee, maar wel jammer. :P

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 januari 2012, 19:26 uur
Zekers, maar als ik alleen al mijn collectie moet gaan invoeren zijn we jaren onderweg. Geen crewwerkzaamheden meer voor MM. Ik heb laatst eens uitgerekend hoeveel Audi's of Mercedessen ik aan cd's heb uitgegeven.. Ik rijd daarom in een Kia Rio. :-)

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 januari 2012, 19:33 uur
Mist er dan nog zoveel op MusicMeter? PM me gerust een lading titels, ik wil er nog wel wat insturen daar. Het zal echter geen hoogste prioriteit hebben, en ik kan er ook slechts 10 tegelijk insturen. O-)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 januari 2012, 19:38 uur
Ik zie dat alleen Bob Marley/ Wailers al bij lange na niet compleet is en zo heb ik hier nog honderden artiesten liggen die niet eens op MuM staan en waarschijnlijk vele, vele, vele duizenden albums. Mocht ik ooit eens in een gekke bui zijn.. Maar ik durf er eerlijk gezegd niet aan te beginnen...