132.198 gebruikers | 82.955 films | 30.189 regisseurs | 3.421.491 berichten | 4.774.982 stemmen

locatie: Films » Lloyd (2001) » Info

Komedie / Drama
74 minuten

geregisseerd door Hector Barron
met Todd Bosley, Brendon Ryan Barrett en Mary Mara

Met zijn dikke bril, sukkelige voorkomen en volkomen oncharmante aandachttrekkerige gedrag is de twaalfjarige Lloyd (Bosley) het pispaaltje op school. Het liefst zou hij romantisch doen - inclusief tongzoenen - met de populaire Tracy (Parker). Maar ook al doet hij aan magie en lijkt hij op Harry Potter, de wereld zal hem niet toelachen. Zelfs zijn arrogante achtjarige broertje, een zelfverklaarde 'chick magnet', streeft hem voorbij.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 april 2006, 0:25 uur
Ik heb me met momenten echt bescheurd om deze film. Al die suffe acties... Bosley *is* gewoon Lloyd... het oncharmante broertje van Napoleon Dynamite schittert in deze heerlijke film.

3,5*.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 juni 2006, 16:59 uur
Deze film is geweldig
Echt te grappig

*4,5

nacht
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 januari 2008, 14:05 uur
toen ik deze voor het eerst keek, heb ik me helemaal dood gelachen. zo grappig :P

Baggerman
(crew)
avatar van Baggerman
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 maart 2008, 8:58 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Matig tot soms zelfs irritant acteerwerk, maar toch zeer bekijkenswaardig vanwege de vele terloopse zeer sterke wrange grappen!

Zoals wannneer Lloyd de tuin gaat doen voor een oud vrouwtje:

"Als je klaar bent, dan bel je maar aan en dan geef ik je geld! En als ik niet open doe, dan ben ik dood
!"

Bosley heeft inderdaad wel de perfecte gepenkop voor deze film....

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 april 2008, 22:54 uur
Best grappig en luchtig, maar visueel is het bedroevend, evenals het acteerwerk. Ook jammer dat de film richting het einde vervalt in een clichématige afwikkeling van de plot en de grappen minder scherp en doeltreffend zijn.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 december 2008, 16:56 uur
Leuke film, ik heb er wel van genoten. De grappen waren ook leuk, dat ik zo nu en dan toch wel in de lach schoot. Natuurlijk had het beter gekund, maar naar mijn idee was het prima.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 maart 2009, 16:30 uur
Nog niet gezien, maar zijn Naam en look komen overeen met Lloyd uit Dumb & Dumber. (behalve de bril)

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 augustus 2010, 21:19 uur
het is matig, ik had meer verwacht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 augustus 2010, 12:26 uur
Levenloze film.Slechte onbekende acteurs, een beetje een B film.Redelijk verhaal en tempo. 1,0*

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 augustus 2010, 23:24 uur
Was pas op de zondag op Ned 3.

Tja een aardige kinder film, met de nodige moralen.
Een amusante B-film inderdaad.
Leuk geacteerd door de jonge kids. Verhaallijn is matig maar leuk.
Gewoon verstand op nul en kijken met die handel....is het ook nog best wel grappig.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 februari 2011, 11:15 uur
Erg grappige, vrolijke jeugdfilm die lekker wegkijkt.