Encino Man (1992)

geregisseerd door
Les Mayfieldmet
Sean Astin,
Pauly Shore en
Brendan FraserStoney en Dave vinden de holbewoner Link die jaren vastgevroren heeft gezeten. Ze bevrijden hem, en showen hem de stad. Link weet maar langzaam te wennen aan het leven in de 20e eeuw, maar hij heeft geen problemen met het indruk maken op de meiden. Hij helpt Stoney en Dave de coolheid te vinden waarnaar ze op zoek waren.
2,5
[permalink] geplaatst op 28 januari 2002, 22:39 uurheb me wel vermaakt.
2,5
[permalink] geplaatst op 28 september 2002, 18:37 uurEen ding vergeet ik nooit meer! My pancreas!
2,5
[permalink] geplaatst op 2 november 2002, 19:02 uurSean Astin,LORD OF THE RINGS (babyface hij is toch al weer 31 jaar)
2,5
[permalink] geplaatst op 5 april 2003, 23:09 uurJeugdsentiment, vond em vroeger wel leuk.
3,0
[permalink] geplaatst op 17 maart 2004, 16:15 uurZou amper nog weten hoe ie gaat, maar weet wel dat ik deze film 'vroeger' errug leuk vond...
3,0
[permalink] geplaatst op 11 januari 2005, 15:34 uurIs dit die film waarin Link wordt gevonden tijdens het aanleggen van een zwembad ?
[permalink] geplaatst op 11 januari 2005, 15:45 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenU-96 schreef:
Jep

Bevroren en wel, en dat
ze em dan ontdooien in de garage
[permalink] geplaatst op 2 april 2005, 18:52 uurIk zat in Duitsland toen deze uitkwam. Ik kan me de reclame op t.v. nog herinneren: "Steinzeit Jr. Ein wirklich uhrkomische Komödie!"
1,0
[permalink] geplaatst op 17 juli 2005, 20:16 uurVandaag was ie op de BBC te zien. Niet leuk, gewoon vervelend.
3,5
[permalink] geplaatst op 2 september 2005, 10:17 uurLeuk maar geen al te orgineel concept.
Wel leuk uitgewerkt met een van Frasers eerste rollen.
Erg grappig hoe dit allemaal wordt neergezet op die school.
Shore is ook helemaal geknipt voor de rol als loser die ineens een middel heeft gevonden om wat populairder te worden.
3,5
[permalink] geplaatst op 28 oktober 2005, 8:36 uurJeugdsentiment inderdaad, vond hem vroeger geweldig. Kijk hem alleen denk ik nooit nog een keer, omdat het dan meestal erg tegenvalt. 3,5*, maar dat slaat dus eigenlijk op een paar jaartjes terug.
0,5
[permalink] geplaatst op 25 januari 2006, 10:18 uurLang geleden dat ik deze film heb gezien, zeker toch wel pakweg 3 jaar. Wat ik me ervan kan herinneren is alles behalve goed, heb me destijds gewoon compleet geërgerd aan Encino Man (1992). Het ergste van het ergste, slechte acteer prestaties, ongelovelijke irritante personages en een belachelijk verhaal wat geen moment grappig kan over komen.
Althans dat is mijn mening, een verdiende 0.5*
2,5
[permalink] geplaatst op 13 april 2006, 0:18 uurVoor mij ook lang geleden dat ik deze film heb gezien maar hij is wel blijven hangen als een film waar ik goed om heb gelachen. vond hem helemaal fantastisch.
film_kaza
[permalink] geplaatst op 17 juli 2006, 22:07 uurHij had zo zijn leuke en saaie stukjes. Het allerlaatste stukje vond ik wel erg stom en had er niet in gehoeven.
Ik werd verast door de acteurs, het zijn acteurs die ik mag en ze verbeterde de film.
3 sterren.
3,0
[permalink] geplaatst op 18 juli 2006, 14:00 uurLeuk filmpje. Echt bijzonder is hij niet, maar wel grappig. Ik heb me 1,5 uur vermaakt, de film keek lekker weg.
1,5
[permalink] geplaatst op 19 juli 2006, 18:14 uurGeen echte leuke onzin. 1,5 blijft het bij. Had hem vroeger als wel is gezien maar laatst dus weer...
2,5
[permalink] geplaatst op 26 september 2006, 13:33 uurWat is die Pauly Shore toch vreselijk niet grappig. Verder heb ik wel een paar keer moeten lachen, maar veel heeft het niet om het lijf.
2,5
[permalink] geplaatst op 26 september 2006, 13:36 uurHeerliijke pulpfilm uit de jaren 90.
3,0
[permalink] geplaatst op 10 november 2006, 8:37 uuridd, vond ik best cool toen ik hem zag. Betwijfel of ik dat nu nog zou vinden. Du-ude!
Driver_hhg
[permalink] geplaatst op 9 maart 2007, 12:27 uurHehe, deze heb ik vroeger vaak gekeken, shit was de bom.
Ik zou 'm als ik 'm tegen kom best kopen op dvd, nostalgie snap je.
3,0
[permalink] geplaatst op 13 augustus 2007, 16:14 uurToen de film uitkwam was 'ie geweldig, herkenbaar

Tijd is nu anders, maar blijft wel leuk!
2,0
[permalink] geplaatst op 4 januari 2009, 14:28 uurDit is zeker meer dan 10 jaar geleden dat ik deze voor het laatst zag. Heb hem gisteren terug gezien en kende nog ruim 95 % uit m'n hoofd.
Vroeger was dit geweldig, nu stukken minder.
Meer dan 1,5 * voor de film met een halfje voor het jeugdsentiment erbij kan ik hier niet aan geven.
2 * dus.
[permalink] geplaatst op 10 juli 2009, 18:12 uurik heb misschien een domme vraag maar kan iemand mij zeggen of rose mcgowan(speelt nora in de film)veel in beeld komt??
alvast bedankt..
4,0
[permalink] geplaatst op 19 augustus 2009, 17:11 uurHeerlijke pulp die 'n dikke vier sterren verdient! Oké, dit is jeugdsentiment, maar wat dan nog???
3,5
[permalink] geplaatst op 29 december 2009, 22:48 uurdit was echt een heerlijke film, 1000x gezien en vondt hem elke keer weer lachen!
geen idee hoe ik daar nu over zal denken maar ik laat het lekker bij die herinering
1,0
[permalink] geplaatst op 20 november 2010, 17:21 uurBelabberde komedie met Pauly Shore en Brendan Fraser die ik beide niet kan uitstaan. Mede dankzij hen een lage score van mijn kant.
3,0
[permalink] geplaatst op 11 september 2011, 18:16 uurDit is precies hoe zo'n jaren 90-'adventure'-comedy zou moeten zijn. 3,0*.