132.207 gebruikers | 83.240 films | 30.189 regisseurs | 3.421.803 berichten | 4.775.497 stemmen

locatie: Films » First Daughter (2004) » Info

Komedie / Romantiek
104 minuten

geregisseerd door Forest Whitaker
met Katie Holmes, Michael Keaton en Marc Blucas

De dochter van de President van Amerika mag eindelijk naar een school van haar keuze. Daar wordt ze verliefd op een student met een geheime agenda.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 juni 2009, 21:45 uur
Leuke film. Soms wel iets voorspelbaar.
Katie Holmes speelde erg goed.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 juli 2009, 17:33 uur
Wat een misbaksel. Eigenlijk te slecht om woorden aan vuil te maken. Alle mogelijke clichés komen bij deze film zo ongeveer wel om de hoek kijken en het is gewoon allemaal veel te mierzoet.

Forest Whitaker kan maar beter blijven acteren, want ik schrok er achteraf van dat deze film door zo'n goed acteur is geregisseerd. Blijkbaar heeft hij daar toch niet zoveel talent voor.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

First Daughter (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

First Daughter (€ 10,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

First Daughter (€ 10,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 juli 2009, 13:47 uur
Ben benieuwd, hij komt woensdag op tv, en door al de gemengde reviews ben ik wel benieuwd geworden!

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 juli 2009, 22:44 uur
Vreselijke film. In het begin lijkt het een 13 in een dozijn romantische komedie te worden, maar daarna wordt het allemaal nog veel slechter. Het Amerikaanse nationalisme druipt eraf en alle clichés komen langs.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 juli 2009, 0:34 uur
Fingquality schreef:

Dito! :)

Ik geef een 0,5 ster omdat ik nog ff lekker een hazeslaapje heb gedaan......gaaaaaap......

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 juli 2009, 17:42 uur
Keuze van mijn vriendin..

Forest Whitaker, wat wil je hiermee bereiken? Wat hij als acteur allemaal waagt, doet hij hier totaal niet. Geen enkel risico genomen waardoor je zo'n matige film krijgt.

Er gebeurt zo weinig in de film. De glijbaan, dronken bui, ontsnappen aan de pers en dan heb je het ook wel gehad. Verder zien we tal van zwakke dialogen. Katie Holmes vond ik zou slecht nog niet, ze speelde best geïnspireerd. Marc Blucas daarentegen vond ik dramatisch slecht. Door hem was er ook geen click tussen de twee. Met de clichés viel het ook nog wel mee. De plottwist was voor mij verrassend en het einde kon ook slechter.

Punt is gewoon dat deze film te saai is. Door de schaarse momenten kan hij niet boeien.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 augustus 2009, 13:18 uur
hier was dus echt niks aan.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 september 2009, 20:13 uur
minder

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 juni 2010, 20:15 uur
Hij komt zo op tv, dus ik ga wel even kijken. Ben benieuwd [:

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 juni 2010, 22:27 uur
Ik heb de film net zo goed als helemaal gezien behalve het laatste stuk. Wat een slechte en domme film. Katie Holmes acteert zo slecht, overdreven en nep. Het verhaal is weer lekker voorspelbaar.
Niet de moeite waard om hem te kijken.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 juni 2010, 22:38 uur
Ik was wel ff toe aan deze zoetsappige film, anders had ik het denkik niks gevonden! haha!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juni 2010, 11:17 uur
Vond het een heerlijk en romantisch film
Vooral Marc Blucas zag er heerlijk uit!
Holmes acteert altijd zo kinderachtig en in deze film ook weer helaas. Maar verhaal was aardig, niet heel bijzonder.
Maar wel lekker romantisch. Het einde het ik liever iets anders gezien, iets meer happy ending....

3* (met dank aan Marc Blucas)

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juni 2010, 18:30 uur
Haha die Blucas is wel een gelukkig man geloof ik, eerst mocht hij anderhalf seizoen lang met Sarah Michelle lebberen in Buffy en hier ook nog eens de love-interest van Katie spelen. Omdat beide hier eigenlijk niets meer doen dan een zelfde soort rol vertolken als in de serie waar ze bekend mee zijn geworden, het verhaaltje nog minder inhoud heeft dan een holle kies en voorspelbaarder is dan een Dinsey sprookje heb ik de speelduur van ruim anderhalf uur maar terugverlangt aan al de mooie hoogtepunten uit BtVS en DC. Heerlijk, maar voor de film zelf geen goed teken natuurlijk...

1,5 sterren

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 december 2010, 17:13 uur
Hartstikke leuke film, Marc Blucas is natuurlijk leuk om naar te kijken zeg. In Buffy inderdaad ook al stoere rol maar deze kan hij ook goed invullen. Verder is Katie Holmes hier iets minder tuttig en suf als gewoonlijk, ze acteert verder prima! Verhaal is leuk, goed in te leven, maar niet fantastisch. Het einde had naar mijn mening liever anders gegaan maar het verpest de film niet. Al met al vond ik het een heerlijke chickflick om naar te kijken en te zwijmelen, aanrader voor de vrouwen onder ons, leuke meidenfilm!

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 februari 2011, 18:54 uur
LOL! Kan deze heb ik dus gezien? Kan me er niks, maar dan ook helemaal niks meer van herinneren!!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 februari 2011, 22:41 uur
Leuke film. Beetje standaard alleen vermakelijk om een keer te kijken

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 juni 2011, 15:03 uur
Katie Holmes..

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 juni 2011, 8:27 uur
Slecht, stompzinnig, voorspelbaar, mierzoet, lachwekkend, potsierlijk en oppervlakkig bioscoopvermaak, vol kitsch en quatsch en van een onvolstelbaar goedkoop niveau. Kan het nog erger? Waarschijnlijk wel.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 juni 2011, 21:53 uur
Jeremiah1989 schreef:
Katie Holmes..

Dacht precies hetzelfde. Vind weinig mis met het verhaal zelf.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 juni 2011, 22:50 uur
vrij slecht allemaal, eigenlijk 1* maar voor Katie doe ik er nog één bij ;)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 juli 2011, 20:48 uur
Ik vond Chasing Liberty leuker.