Plata Quemada (2000)

geregisseerd door
Marcelo Piñeyromet
Leonardo Sbaraglia,
Eduardo Noriega en
Pablo EcharriNene en Angel zijn twee beruchte Argentijnse bankovervallers. Ze worden 'de tweeling' genoemd, maar eigenlijk zijn ze partners in zowel de misdaad als de liefde. Na een mislukte bankoverval vluchten ze richting Uruguay en dreigen ze te worden ingesloten door de politie.
1,0
[permalink] geplaatst op 16 juli 2008, 23:47 uurAbsolute rommel. BEn maar gaan spoelen.
4,0
[permalink] geplaatst op 18 juli 2008, 9:35 uurArgentijnse film uit 2000, nu pas hier op dvd verschenen die een ongebruikelijke, tragische homosexuele relatie (sex, liefde en geweld) laat zien. Op een of andere manier deed de film me ook aan Bonnie and Clyde denken. Prachtig geacteerd en geregisseerd.
1,0
[permalink] geplaatst op 18 juli 2008, 10:04 uurEcht? Vond het maar knullig. Alleen leuk voor hij die naar gladde mannenbillen willen kijken, lijkt me.
[permalink] geplaatst op 18 juli 2008, 15:56 uurOf zij..
5,0
[permalink] geplaatst op 22 augustus 2009, 22:25 uurprachtige muziek en alleen daarom al 5 sterren waard! in dezelfde categorie van cannibal holocaust, dat eigenlijk ook te waarderen is enkel om muziek als de inhoud je niet aanstaat. ik vond van Burnt Money de inhoud van het verhaal echt ontzettend slecht, haast niet romantisch te noemen, maar het kon er net mee door. maar de muziek is geweldig... in geval je interesse hebt in de muziek, check gewoon de trailer, het zal je veel geld besparen.
magnifique
[permalink] geplaatst op 7 april 2011, 20:05 uurEen spannend origineel verhaal, mooi verfilmd!
Het gay-gebeuren is vooral gefocust op de sterke band tussen de 2 hoofdrolspelers, er zit wel hetero-sex in.
Ook zit er genoeg actie in deze film en lopen er ook leuke latino-dames

geregeld in beeld.