134.877 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.908 berichten | 4.928.074 stemmen

Outrageous Fortune (1987)

Komedie
100 minuten

geregisseerd door Arthur Hiller
met Bette Midler, Shelley Long en Peter Coyote

Lauren en Sandy zijn het totale tegenbeeld van elkaar en ze volgen samen acteerlessen. Ze weten van elkaar niet dat ze dezelfde minnaar hebben. Als hij onder mysterieuze omstandigheden verdwijnt willen ze niet geloven dat hij dood is en gaan samen op zoek. Ze komen erachter dat hij duistere bedoelingen had en al snel verkeert hun leven in gevaar.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 november 2001, 14:50 uur
Vooral Midler acteert lekker overdreven.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 juli 2002, 11:00 uur
De interactie tussen Long en Midler is zeer leuk om te zien. Leuke komedie met avontuur, werden er zo maar meer gemaakt.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Outrageous Fortune (Import) (€ 169,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 mei 2003, 14:44 uur
Leuke scenes. Vooral in de sigarenwinkel. 3.5 sterren! Bette is goed.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 juli 2005, 17:14 uur
lekkere verstand op nul film met fantastische Bette middler!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 april 2008, 8:04 uur
Weer zo'n leuke film met Bette Midler

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 maart 2011, 22:07 uur
Ik heb deze in het verre verleden als eens op tv gezien. Erg geweldig vond ik hem niet. Maar ik dacht laat ik nog eens kijken. Dat komt ik vind Shelley en druktemaakster Bette beide wel leuke actrices. Maar de film is er niet beter op geworden. Drukke film, drukke muziek erbij, een film die je moet liggen.

De film begint tamelijk slapjes maar wordt gaande weg steeds beter, waarbij het laatste halfuur wel het beste is. Verder zitten er tussendoor ook nog wel grappige momenten in. Maar over het algemeen vind ik het toch een vrij matige film. Wat betreft Shelley Long en Bette Midler als twee tegenoverstelde dames was het wel een heerlijke film om nog een keer gezien te hebben. 3.0.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 april 2012, 14:34 uur
Best een simpel filmpje maar de chemie tussen Long & Midler maakt het toch wel erg leuk om naar te kijken.

Moest bij Long steeds maar denken aan haar Diane rol in Cheers waar haar personage ook best veel mee gemeen had.

Outrageous Fortune is heerlijk luchtig vermaak en is toch wel weer 1 van de leuke filmpjes van de jaren 80 :)