132.202 gebruikers | 83.071 films | 30.189 regisseurs | 3.421.645 berichten | 4.775.167 stemmen

locatie: Films » The Missing (2003) » Info

Drama / Western
130 minuten

geregisseerd door Ron Howard
met Tommy Lee Jones, Cate Blanchett en Evan Rachel Wood

New Mexico, 1886. Een vader keert terug naar zijn gezin, tientallen jaren nadat hij hen had verlaten om bij de Apaches te gaan leven. Het blijkt dat zijn vrouw al lang is overleden en dat zijn nu volwassen dochter geen enkel begrip of gevoel meer voor hem heeft. Wanneer haar dochtertje echter wordt ontvoerd door enkele bandieten, binden vader en dochter samen de strijd tegen hen aan.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 juli 2010, 16:56 uur
Redelijke film, soms een beetje overdreven en langdradig. acteerwerk verder weinig op aan te merken. leuk voor 1 keer!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 oktober 2010, 18:47 uur
Vrij matige film met de nodige overbodige scenes en die derhalve te lang duurt. Jones overdrijft in zijn acteren, wat soms storend is. Het simpele verhaal is iets te pretentieus; toch is de setting aardig en speelt Clanchett een mooie rol.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Missing (€ 6,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Missing (€ 6,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Missing (€ 6,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 augustus 2011, 15:49 uur
Aangename film om te volgen. Soms komen de actiescènes wat "gemaakt" over en lijken ze daardoor iets tè geforceerd. Op zich wel een interessant verhaal. 3,5*.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 september 2011, 15:43 uur
Mooie film. Goed geacteerd, prachtige landschappen en bovendien nog een goed verhaal.