134.876 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.879 berichten | 4.928.122 stemmen

locatie: Films » Loser (2000) » Info

Komedie
95 minuten

geregisseerd door Amy Heckerling
met Jason Biggs, Mena Suvari en Greg Kinnear

De loser Paul verhuist van het platteland naar New York om daar te studeren. De overgang valt niet mee: hij heeft geen vrienden, en z'n kamergenoten maken 'm constant belachelijk. Dan ontmoet hij Dora, die een verhouding heeft met een professor aan de universiteit. Hij wordt verliefd.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 april 2008, 9:07 uur
Gister herzien , ik snap niet echt dat er zo veel mensen deze film zo slecht vinden. Maar goed , ik vond hem in ieder geval meer dan de moeite waard.
3.5***

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 april 2008, 11:01 uur
hij is slecht omdat biggs idd net wat HarmJanStegenga zegt ronuit irritant is. in american pie was hij wel ok maar voor de rest is het verhaal ronduit slecht en super voorspelbaar.. kortom echt een 1* film

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Lover of loser (€ 2,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Lover of loser (€ 6,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Lover of loser (€ 7,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 april 2008, 14:32 uur
Naardat ik meer gelezen had over Loser vond ik het de hoogste tijd voor een herkijkbeurt van Loser. Amy Heckerling, de vrouwelijke regisseuse van onder andere Fast Times at Ridgemont High en Clueless wordt altijd al een beetje onderschat als je het mij vraagt. Die twee films waren onderdeel van een groter geheel namelijk een trilogie over de high school gemeenschap. Clueless gaf ons bijvoorbeeld een satirische kijk op het decadente leven van materialistische (school)kinderen. De film wordt vandaag de dag nog steeds gezien als één van de beste Tienerfilm klassiekers. Maar een onwetende, onvoorbereide en ongeconditioneerde kijker zou dat bij lange na niet eruit halen. Loser gaat meer over haar eigen ervaringen als schooltiener dan de andere twee films uit de trilogie. Het feit dat ze moest verhuizen, niet geaccepteerd werd door andere studenten en zelfs uitgeknepen werd door dezelfde mensen. Als je dat in het achterhoofd hebt weet je dat dit geen verkeerde film is. Vandaar het cijfer.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 juni 2008, 21:06 uur
het enige wat ik toch best jammer vind van dit soort films is dat het altijd om de losers gaat, en dat is wel jammer, maar ze worden er nooit in het echt populairder op... En over populaire word meer slecht gesproken dan goed in tienerkomedie's waarom is dat eigenlijk nooit (f bijna nooit) andersom?

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 januari 2009, 11:11 uur
Gisteren deze film opgenomen, en eigenlijk moet ik zeggen dat het een zeer aangename film was.
Mooi verhaal, dat goed opgebouwd is en ondanks alle cliché's toch leuk blijft om te bekijken.
Goede cast, Mena Suvari die ik voor het eerst zag spelen, laat een zeer goede indruk na. Jason Biggs is heel schattig :-).
De inbeeldzetting is heel basis, maar meer vraagt dit soort verhaal niet. De film overtuigd volledig. Hij laat wel geen enkel gevoel achter, want veel origineel is hier niet in verwerkt.
Al bij al, een aangename film voor een luie dag.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 januari 2009, 12:07 uur
Gisteren op tv gezien en moet zeggen leuke film om eens te zien, meer niet. Komen wel paar leuke stukken in maar doet mij toch steeds wat denken aan american pie.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 maart 2009, 18:10 uur
De film heeft een ongelukkige titel maar het is zeker een van de betere teenager komedies van de laatste 10 jaar. De dialogen personages en verwikkelingen zijn erg leuk. Tussen Mena Suvari en Jason Biggs is er duidelijk chemie en Greg Kinnear heeft een erg leuke bijrol. In zijn genre zeker een aanrader.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 maart 2009, 23:42 uur
Lompe humor en weinig tot de verbeelding sprekende karakters. Niet mijn ding.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 maart 2009, 8:15 uur
Ik vond het verhaal een beetje saai

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 maart 2009, 11:52 uur
Een weinig interessante film, maar ook niet de slechtse in zijn soort. Vind het er een beetje tussenin zitten. Het verhaal kon me opzich niet zo interesseren, maar de personages vond ik wel grappig (beetje standaard wel) en Jason Biggs vond ik wel schattig hier, terwijl ik me normaal gezien best aan 'm irriteer. In Loser irriteerde ik me trouwens meer aan die meid, ik weet niet waarom, maar ik vond 'r vrij vervelend acteren.
Leuk filmpje voor een saaie woensdagavond, maar eigenlijk ben ik ondertussen het meeste ervan alweer vergeten.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 augustus 2009, 21:41 uur
Film uitgekeken was blij dat ze gedaan was.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 oktober 2010, 22:04 uur
Wat een slechte film zeg haha. Geen moment waar ik om moest lachen.

88Fabian
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 oktober 2010, 9:26 uur
Dit vind ik echt een super domme film.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 december 2010, 22:20 uur
na het lezen van wat recensies en reacties op deze film had ik niet veel verwachtingen toen ik deze film ging kijken.. maar het tegendeel was waar.. het is juist een hele leuke relaxte ontspannen film om te kijken. Geen heel bijzonder verhaal ofzo, maar het kijkt gewoon lekker weg en heb me er erg mee vermaakt. Zou hem een dikke 3* geven! zeker een aanrader om een keer gezien te hebben

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 december 2010, 23:55 uur
Aapje81 schreef:

Volledig mee eens, film wordt onderschat!