• 9.369.455 stemmen

Ontwikkeld door: Ivan Sen, Kym Goldsworthy en Sally Riley

Met onder meer: Aaron Pedersen, Mark Coles Smith en Daniel Henshall

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 3 juni 2018

Eerst uitgezonden op: ABC (Australië)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Mystery Road

Detective Jay Swan krijgt de opdracht om de mysterieuze verdwijning van twee jonge medewerkers van een veeboerderij in de binnenlanden van Australië te onderzoeken. De ene is een plaatselijke aboriginal en tevens football-held en de andere is een blanke rugzaktoerist. Jay werkt samen met de lokale politie agente Emma James en hun onderzoek legt al snel een drugshandel in de stad bloot en daarnaast een groot onrecht uit het verleden dat de hele gemeenschap bedreigt.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Mystery Road

avatar van AniSter

AniSter

zaterdag 30 juli 2022
Mystery Road seizoen 1 De locatie en de sfeer levert al 4 sterren op. Goed in elkaar gezet verhaal en een zeer toepasselijke cast. Ik ben fan van Scandinavische misdaadseries en deze Mystery Road evenaart ze met gemak, al is de omgeving en zijn bewoners compleet anders. Maar qua spanning en plot zeker vergelijkbaar. Nog een typisch muziekje erbij maakt het helemaal compleet. Echt een aanrader. Op naar seizoen 2!

Movsin

zaterdag 27 juli 2024
Mystery Road seizoen 1 De sfeerschepping vond ik perfect en dat is zeker het grote pluspunt van deze serie (seizoen 1) die toch wel een zekere spanning ontwikkelt maar die ook wel wat cliché's herbergt - wil ik wel vergeven - maar ook tijd verloor aan overbodige familiale nevenverhaaltjes. Een politie-overste en een rechercheur spitten elk op hun eigen manier en kunnen naar de ware toedracht van het gebeuren. Niet nieuw maar hier toch heel bijzonder tot extreem. Er kan zelden een lach van af in de film als moest ik zelf af en toe glimlachen met die twee keikoppen in hun professionele gedrevenheid.