132.211 gebruikers | 83.390 films | 30.189 regisseurs | 3.421.964 berichten | 4.776.029 stemmen

locatie: Films » Sunset (1988) » Info

Actie / Komedie
102 minuten

geregisseerd door Blake Edwards
met Bruce Willis, James Garner en Malcolm McDowell

Studiobaas Alfie Alperin (Malcolm McDowell) heeft het idee om voor zijn volgende film twee van de meest beroemde Amerikaanse helden om hun medewerking te vragen. Acteur Tom Mix (Bruce Willis), de absolute held van het witte doek, zal in deze film de legendarische sheriff Wyatt Earp te spelen. De echte Earp (James Garner) is ingehuurd als technisch adviseur. Aanvankelijk lijken de Hollywood-glamour en het Wilde Westen te botsen, maar Mix en Earp zullen toch samen moeten werken als ze betrokken raken bij een moord waarvan zij de schuld krijgen...

gebruiker
bericht

quote
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 december 2010, 18:33 uur
Bruce willis eens in een andere rol, Op zich wel een aardige Film,

quote
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 februari 2011, 9:37 uur
De film begint erg leuk, doet me wat denken aan The Party maar is voor de rest een film met nogal constante afwisseling van leuk, niet leuk, grappig, saai.
Bruce Willis en James Garner doen het wel aardig, zo dat het toch nog een redelijke film is maar de rest van de cast is nogal wisselend. Dat is op zich wel jammer, want de film ziet er mooi uit. Als ik let op de vormgeving, de omgeving waarin de film zich afspeelt, de oude auto's, vliegtuig, trein, etc. en de manier hoe ze dan een film opnemen. Het glamourachtige helpt daar dan vaak ook wel bij al moet ik toegeven dat het op sommige momenten ook wel wat irriteert. Want er wordt wel vaak op erg overdreven manier geacteerd. Een kleine 3.0 dan maar.