132.206 gebruikers | 83.151 films | 30.189 regisseurs | 3.421.719 berichten | 4.775.329 stemmen

locatie: Films » Surf Ninjas (1993) » Info

Actie / Komedie
87 minuten

geregisseerd door Neal Israel
met Ernie Reyes Jr., Rob Schneider en Leslie Nielsen

Twee surfers ontdekken dat ze de verloren gewaande prinsen zijn van een eiland in de Chinese Zee. Als ze naar het eiland trekken, krijgen ze magische krachten toegewezen en moeten ze samenwerken om een geschifte despoot van de troon te stoten.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 december 2004, 19:10 uur
Lang lang geleden gezien, weet dat ik het toen een leuke film vond. Kan me er helaas niks meer van herinneren, snel weer is gaan kijken.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 maart 2005, 0:00 uur
Same here.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2006, 13:36 uur
ik ook lang geleden eens gezien niks meer van herinneren spijtig kan er ook niet meer aangeraken

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 december 2007, 15:06 uur
Echt een film die ik grijs gedraait heb toen ik jong was... heb hem ooit eens opgenomen op video en zoveel keer herzien dat er storing op zit, vandaag na jaren nog eens gemerkt :)
Maar het blijft toch een geweldige komedie. Ok, de vechtscenes zijn erg ongeloofwaardig, maar af en toe wel grappig, en Rob Schneider is hier ongelooflijk grappig... Jammer dat er zo weinig scriptaandacht ging naar Leslie Nielsen.Veel te weinig grappen voor hem, jammer... Toch regelmatig gelachen met de film (vooral die junglediscussie over messen _O^), dus mijn 3.5* blijven staan