134.918 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.509.016 berichten | 4.931.511 stemmen

locatie: Films » Dinosaur Island (1994) » Info

Fantasy / Sciencefiction
85 minuten

geregisseerd door Jim Wynorski en Fred Olen Ray
met Ross Hagen, Richard Gabai en Antonia Dorian

Een stel soldaten maakt een noodlanding op een eiland waar dinosaurussen nog leven. Het zou zowaar de droom van elke paleontoloog kunnen zijn als de plaatselijke bevolking, een groep schaars geklede en zeer fraai gevormde vrouwen, niet voor nog mooiere dromen zou zorgen. Zij zien de soldaten als uitverkorenen die de gevreesde tyrannosaurus Big One moeten doden. Tussen de jacht door leren de mannen en vrouwen elkaar erg goed kennen en voordat je pachycephalosaurus kan zeggen hangt er liefde in de lucht.

gebruiker
bericht

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 oktober 2007, 9:11 uur
Dikke tieten en dino's, vreemde combi!

veron35
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 oktober 2007, 22:57 uur
Wel een vette poster. Als je de poster zo ziet zou je denken dat deze film uit de jaren 60\70 zou zijn.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 oktober 2007, 2:15 uur
Wat is dit???

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 oktober 2007, 8:54 uur
JohnWilliams schreef:
Wat is dit???

Een slechte film over dino's op een eiland en Amazones met dikke tieten die op die dino's jagen. Was een keer op de Duitse tv, maar ik denk niet dat ie veel beter wordt als je 'm in de oorspronkelijke taal ziet.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 oktober 2007, 12:29 uur
Ik hoef hem in ieder geval niet te zien. :)

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 oktober 2007, 23:17 uur
veron35 schreef:
Wel een vette poster. Als je de poster zo ziet zou je denken dat deze film uit de jaren 6070 zou zijn.

Het ziet eruit als een poster van Boris Vallejo. Die poster is iig het vetste van die hele film.