134.911 gebruikers | 85.732 films | 31.052 regisseurs | 3.508.773 berichten | 4.931.131 stemmen

Hollywood or Bust (1956)

Hollywood or Bust (1956)
25 stemmen | gemiddelde 3,06
mijn stem:
Komedie
95 minuten

geregisseerd door Frank Tashlin
met Dean Martin, Jerry Lewis en Anita Ekberg

Een oplichter probeert de auto van een filmfan te stelen. Hij beweert dat hij de buurman is van Anita Ekberg om hem zo mee te lokken naar Hollywood. Het plan verloopt echter niet geheel zoals bedoeld.

gebruiker
bericht

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 februari 2003, 3:05 uur
Die Frank Tashlin heeft een paar aardige films gemaakt, maar wat is dit een routineuze rommel. Vreselijk, dat duo Martin en Lewis...

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 februari 2003, 12:59 uur
Deze film van Martin en Lewis is een van hun beste.

Ik beken ik heb een zwak voor Dean Martin, daarom die hoge waardering, wat een coole vent.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 februari 2003, 1:57 uur
Ik zal je niet tegenspreken.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 september 2004, 14:03 uur
De film op zich is vreselijk. Maar Dean Martin heeft het later weer goed gemaakt met de Ratpack. Jerry Lewis deed alle financieele zaken, en had meer invloed in de film. Dean Martin vond het allemaal wel best, tot dat het hem ging vervelen en steeds minder geld ontving ten opzichte van Lewis. Daarna heeft Martin toch wel laten zien dat hij kon acteren, ondanks de soms flauwe films. Vooral in 'Some Came Running' was hij prima bezig. En voor het eerst samen met Franky.

De latere films van Lewis waren trouwens nog erger dan de duo films. Dit jaar verschijnt er een nieuwe film waarin Lewis een rolletje heeft. 'Miss Cast Away' heet het.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 maart 2008, 1:19 uur
Lewis was niet zo vervelend als anders, het zingen van Martin skip ik altijd, maar te veel solo's waren er deze keer ook niet, wel trio's en duets, die waren wel aardig.