Hollywood or Bust (1956)

geregisseerd door
Frank Tashlinmet
Dean Martin,
Jerry Lewis en
Anita EkbergEen oplichter probeert de auto van een filmfan te stelen. Hij beweert dat hij de buurman is van Anita Ekberg om hem zo mee te lokken naar Hollywood. Het plan verloopt echter niet geheel zoals bedoeld.
1,0
[permalink] geplaatst op 1 februari 2003, 3:05 uurDie Frank Tashlin heeft een paar aardige films gemaakt, maar wat is dit een routineuze rommel. Vreselijk, dat duo Martin en Lewis...
3,0
[permalink] geplaatst op 8 februari 2003, 12:59 uurDeze film van Martin en Lewis is een van hun beste.
Ik beken ik heb een zwak voor Dean Martin, daarom die hoge waardering, wat een coole vent.
1,0
[permalink] geplaatst op 9 februari 2003, 1:57 uurIk zal je niet tegenspreken.
3,0
[permalink] geplaatst op 15 september 2004, 14:03 uurDe film op zich is vreselijk. Maar Dean Martin heeft het later weer goed gemaakt met de Ratpack. Jerry Lewis deed alle financieele zaken, en had meer invloed in de film. Dean Martin vond het allemaal wel best, tot dat het hem ging vervelen en steeds minder geld ontving ten opzichte van Lewis. Daarna heeft Martin toch wel laten zien dat hij kon acteren, ondanks de soms flauwe films. Vooral in 'Some Came Running' was hij prima bezig. En voor het eerst samen met Franky.
De latere films van Lewis waren trouwens nog erger dan de duo films. Dit jaar verschijnt er een nieuwe film waarin Lewis een rolletje heeft. 'Miss Cast Away' heet het.
2,0
[permalink] geplaatst op 23 maart 2008, 1:19 uurLewis was niet zo vervelend als anders, het zingen van Martin skip ik altijd, maar te veel solo's waren er deze keer ook niet, wel trio's en duets, die waren wel aardig.