The Little Vampire (2000)
Alternatieve titels: Der Kleine Vampir, De Kleine Vampier

geregisseerd door
Uli Edelmet
Jonathan Lipnicki,
Richard E. Grant en
Alice KrigeTony verhuist met zijn ouders van San Diego naar Schotland. Tony's dromen gaan altijd over vampiers. Hij raakt helemaal geobsedeerd door ze. Het wordt pas erg als er een echt jong vampiertje in zijn slaapkamer landt.
[permalink] geplaatst op 1 augustus 2005, 19:47 uurJeugdsentiment.
Lijkt me een erg leuke (kinder)film.
Het idee is afkomstig van de gelijknamige (Duitse) boekenreeks; 'Der Kleine Vampir'
[permalink] geplaatst op 25 augustus 2005, 12:50 uurdit vind ik ook wel een leuke film
Prissie
[permalink] geplaatst op 5 februari 2006, 15:16 uurJa deze film is wel leuk

0,5
[permalink] geplaatst op 1 juni 2006, 21:43 uurBedroevend.
Jessu123
[permalink] geplaatst op 24 juli 2006, 16:34 uurde vampier koeien waren het leukst
[permalink] geplaatst op 29 oktober 2006, 19:40 uurEcht geweldig leuke film. Zo jeugdig. Van mijn krijg die een 10. Wil hem nog wel 1 miljard keer zien.
2,5
[permalink] geplaatst op 30 oktober 2006, 0:22 uurIemand komt enigszins moe thuis, zapt wat, valt in het begin van deze film, kijkt wat, neiging om te zappen is voorbij. Anderhalf uur later: film afgelopen. Aardig tijdverdrijf. Niks indrukwekkends, jammergenoeg te weinig Roald Dahl-achtige stekels, maar goed te kijken, ook voor deze 31-jarige zapper. Over twee weken ben ik het vast weer vergeten, dat wel.
3,5
[permalink] geplaatst op 30 oktober 2006, 20:32 uurhehe
grappige film alleen erg slechte special effect..
leuk voor de jeugd maar niet voor deze 14-jarige.....
kon er best om lachen bij sommige dingen...
en ik vergeet films heel erg snel als ze niet leuk zijn tenzij ik em weer na een paar jaar zie...
had ik bij Tremors bijvoorbeeld
een welverdiende 3.5

!
0,5
[permalink] geplaatst op 6 februari 2007, 14:25 uurHet acteerwerk was om te huilen. En het was ook nog eens oersaai
4,5
[permalink] geplaatst op 10 maart 2007, 20:43 uurmijn zusje vond het zo leuk!
Jessu123
[permalink] geplaatst op 23 december 2007, 11:03 uurmijn vader gaf toevallig 2 boeken ervan, en dan te bedenken dat deze film gebaseerd is op die serie boeken.
de boeken heb ik nooit gelezen en wil ik ook nie omdat ze nogal saai zijn en me nie echt intresseren
1,0
[permalink] geplaatst op 9 maart 2008, 20:48 uurGeen zak aan. Slecht geacteerd. Bleh
[permalink] geplaatst op 6 april 2008, 18:40 uurik vind dit echt een leuke film

ik heb de dvd en kijk hem vaak en het word ook echt niet saai !

( overdrijven is ook een vak ! )
maar echt een 4,5 !

2,0
[permalink] geplaatst op 15 april 2008, 15:35 uurlaatst weer ieens bekeken en toen vond ik hem echt geweldig maar dat is nu wel anders..
ik vond hem totaal niet spannend ofso. allemaal zo cliche 8ig en voorspelbaar.. voor de kids wel leuk maar voor de zaterdag avond moet je een andere zoeken.
4,5
[permalink] geplaatst op 1 augustus 2008, 12:18 uursuper film, enorm entertainend!
*smartie*
[permalink] geplaatst op 28 december 2008, 17:03 uurVliegende koeien???
In vond deze film best wel saai
2,0
[permalink] geplaatst op 30 juli 2009, 8:57 uurThe Little Vampire.. Opzicht niet echt een heel indrukwekkende film, ik verwachte een beetje de stijl van de boeken van Paul van Loon. De acteerprestaties gingen nog wel, Jonathan Lipnicki deed het nog niet zo heel erg vervelend maar toch zie ik hem veel liever in een jeugdfilm als Stuart Little. Ik vond dat het verhaal eigenlijk veel spanning miste, en goede effects, want die ''vliegende'' koeien waren duidelijk computer figuren. Het einde is wel wat voorspelbaar en er zaten ook wel een paar scenes in wat ik een beetje overbodig vond. Misschien dat wat kleinere kinderen zich hier nog wel mee kunnen vermaken, maar ik vond er bijzonder weinig aan.
2,0* - 2,5* maar ik rond af naar beneden : 2,0*.
4,0
[permalink] geplaatst op 12 september 2009, 21:21 uurErg leuke film! Niets wat ik er eigenlijk niet goed aan vind! Leuk verhaal, leuke acteurs en een goeie badguy! Verder vind ik de soundtrack ook nog heel mooi!
5,0
[permalink] geplaatst op 29 december 2009, 13:22 uurIk vind het echt een geweldige kinderfilm!
0,5
[permalink] geplaatst op 4 januari 2010, 22:14 uurZeer slechte kinderfilm. Met zeer zwak acteerwerk en irritante personages. Belachelijke dingen zoals die vliegende koeien en niet vermakelijk. 0,5.
1,0
[permalink] geplaatst op 2 oktober 2010, 17:02 uurWat een vreselijke kinderfilm, hebt u wel eens vampierkoeien gezien?
Moet u beslist deze film kijken.

3,0
[permalink] geplaatst op 2 november 2011, 8:50 uurLeuke film voor de kids. 3*