134.913 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.817 berichten | 4.931.308 stemmen

A Haunting in Salem (2011)

Haunting in Salem, A (2011)
27 stemmen | gemiddelde 2,29
mijn stem:
Horror
90 minuten

geregisseerd door Shane Van Dyke
met Bill Oberst, Jr., Courtney Abbiati en Jenna Stone

Salem, Massachusetts is één van de meest beroemde stadjes in de Verenigende Staten van Amerika, hetgeen vooral te wijten is aan zijn paranormale bijklank. Wanneer de nieuwe sheriff in deze stad ontdekt dat hij het slachtoffer is van een eeuwenoude vloek, ziet hij zich genoodzaakt zichzelf en zijn familie te beschermen tegen de wraakzuchtige geesten die nu zijn thuis kwellen.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 mei 2011, 19:47 uur
Spiksplinternieuwe film van The Asylum. Na Sex Pot, Haunting of Winchester House en misschien nog anderen alweer een fabelachtig avontuur in 3D! Komt dat zien!

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 november 2011, 22:10 uur
Erg saaie film. Sommige momenten zijn wel spannend maar ook weer erg voorspelbaar. Ik heb bij deze niets nieuws gezien.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 december 2011, 10:32 uur
Gisteren bekeken en moet zeggen dat het al bij al meeviel. Niet op zn best geacteerd maar het kijkt goed weg en er zaten er paar goede schrikmomenten in.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 januari 2012, 11:34 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Best wel fijne intro. Onheilspellend, creepy muziek, goede kills.. en zelfs het acteerwerk was beter dan verwacht. Zou het dan toch een 'Eline filmpje' zijn, of de zoveelste rip-off wat betreft dit onderwerp?

Dan krijgen we de 'kennismaking' met het nieuwe gezin. Eerste wat me opviel was die pa, daar klopte iets niet aan. Had direct mijn vermoedens over hem klaar. As usual. Ook dochterlief leek wel een anorexiapatientje. Helaas weinig uitdieping over de personages, je leert ze niet echt kennen en daarom is het lastig met ze mee te leven.

Enkele creepy scènes, zoals die vrouw die haar hoofd stopt in een giga ketel vol kokend water. Brrr. Door dit soort scènes blijft de spanning aanhouden en hoewel het niets nieuws onder de zon heeft kijkt de film lekker weg. Het einde zelf is een beetje jammer, maar ach, niets waar ik de film op af kan rekenen.

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 januari 2012, 14:02 uur
Een draak van een productie , alles is matig tot slecht in deze C-Film ook heeft de film totaal geen spanning of suspence en zeer belabberd acteerwerk.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 januari 2012, 0:04 uur
Ga m nu kijken, ben benieuwd!

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 januari 2012, 23:25 uur
verhaal komt maar langzaam op gang, maar het eind was spannend, hoewel voorspelbaar. Goede schrikeffecten hier en daar, maar niet teveel, na de helft van de film komt de sfeer er goed in.

Alleen de hoofdrolspeler die sheriff is, wat een raar klein mannetje! Hij zag er niet uit met zn oude hoofd en zn broek tot onder zn oksels zeg maar. De casting had wat dat betreft beter gekund. De rest van de acteurs waren OK.

Al met al een matige film, maar wel een die me toch een spannend uurtje heeft geleverd. :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 januari 2012, 18:57 uur
Geef mijn portie maar aan fikkie, want na Titanic II en Six Guns van deze regiseur, kan dit toch echt niet veel wezen vermoed ik. Ik sla hem lekker over denk ik.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 januari 2012, 20:30 uur
m1chel schreef:
Gun het een kans ik heb de beide niet gezien maar, deze was zeker niet slecht.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 februari 2012, 17:37 uur
stinissen schreef:

Meer valt er over dit gedrocht ook niet te zeggen.
Ontzettend jammer dat wannabe acteurs steeds weer de mogelijkheid krijgen aan te tonen dat elk ander vak stukken beter voor ze zal zijn.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 februari 2012, 0:36 uur
Teleurstellend filmpje. Alles behalve spannend horror die zich voornamelijk op dezelfde plaatsen afspeeld. Daarnaast zijn de dialogen tenenkrommend slecht en is het acteerwerk niet veel beter. De sherrif was ook niet echt bepaald een plezierig type om naar te kijken. Dikke onvoldoende.