geregisseerd door Shinobu Yaguchi met Satoshi Tsumabuki, Hiroshi Tamaki en Akifumi Miura
Vijf Japanse highschool-studenten besluiten samen een team van synchroonzwemmers te vormen. Dit roept veel hoongelacht op, maar na het nodige geploeter weten ze toch veel enthousiasme op te wekken.
3,5[permalink] geplaatst op 17 november 2003, 18:48 uur
Ik heb erg kunnen genieten tijdens deze film. Gewoon super leuk en humoristisch! Ik ben in ieder geval nu ook van plan om bij synchroonzwemmen te gaan.
4,0[permalink] geplaatst op 19 januari 2004, 22:11 uur
herman78 schreef:
Inderdaad een bijzonder leuke film. Een leuk Japans equivalent van Amerikaanse films als American Pie en Dude, Where's My Car?
Ehhh... sorry, maar ik vind dit onschuldige juweeltje (dat ik ooit per ongeluk ontdekte op het IFFR , twee jaar geleden) toch moeilijk te vergelijken met American Pie of Dude, Where's My Car?... 't Is gewoon een lekkere simpele feelgood-film, met een aantal zeer hilarische momenten (een Japanse schooljongen met een Afro-kapsel, je moet er maar opkomen ). Ik zie Johan Nijenhuis dit nog wel eens remaken in het Nederlands, hahaha. Zie je het al voor je: Teun Kuilboer, Johnny de Mol, Geert Hoes, Bas Muijs, Daan Schuurmans en kornuiten aan het synchroon-zwemmen? De bioscoopkassa's kunnen de hordes tienermeisjes niet aan!
3,5[permalink] geplaatst op 9 januari 2006, 14:03 uur
Grappige film, vooral die gast met die afro was vet komish
kalashnikovboy
[permalink] geplaatst op 21 februari 2006, 19:10 uur
Een erg grappige Japanse komedie gevuld met de nodige humor die misschien bij vele al snel onder de noemer ''flauw'' komt te staan. Dat is in mijn ogen geen minpunt ik lach me er iig rot om.
3,0[permalink] geplaatst op 2 april 2006, 23:38 uur
Heerlijk vermaak dit.
Soms te flauw en erg kinderachtig (haast Hollywood-style), maar over het geheel toch erg leuk. Hoorde zelfs aan het einde nog een nummer van Puffy AmiYumi voorbij komen .
Het acteerwerk is eigenlijk erg ondermaats, zelfs slecht af en toe, maar dat doet er weinig toe. Dit is gewoon een heerlijk tussendoortje.
4,0[permalink] geplaatst op 2 november 2006, 0:14 uur bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Sommige grappen komen nogal anime-ish over of hoe je dat in godsnaam ook wilt noemen. Maar ondanks dat blijft het toch origineel en hilarisch
Het scène, waarin het haar van die Japanner met afro in fik vloog. Dat in slowmotion op de achtergrond, terwijl een ander gast naakt het zwembad inspringt. Geweldig gedaan!