134.916 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.977 berichten | 4.931.740 stemmen

locatie: Films » Neverland (2011) » Info

Neverland (2011)

Neverland (2011)
65 stemmen | gemiddelde 2,95
mijn stem:
Avontuur / Fantasy
180 minuten (miniserie, 2 delen)

geregisseerd door Nick Willing
met Rhys Ifans, Charlie Rowe en Bob Hoskins

Peter (Charlie Rowe) en zijn maatjes zijn een stel zakkenrollers die opgegroeid zijn in de straten van Londen. Dan worden ze opgetrommeld door hun mentor Jimmy Hook (Rhys Ifans) om een schat te stelen met magische krachten die hen naar een andere wereld transporteert. Deze andere wereld heet Neverland en is een rijk met jungles en legendarische mysteries van eeuwige jeugd. Daar worden ze geconfronteerd met een groep piraten geleid door de machtbeluste Elizabeth Bonny (Anna Friel) en een groep indianen, de Kaw Tribe genaamd.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 januari 2011, 11:48 uur
Eindelijk *:)*

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 januari 2011, 12:03 uur
jarno1975 schreef:
Eindelijk *:)*

Ja zeker dank zei de hulp van jou en andere.
Was een hele opgave deze film.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Neverland (Blu-ray) (€ 14,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Neverland (€ 15,00)
gratis verzending

Neverland (€ 19,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

dominion
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 januari 2011, 13:08 uur
Klinkt leuk :Y.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 januari 2011, 19:45 uur
Wat een prachtig plot! :P

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 december 2011, 14:31 uur
Neverland heb ik van genoten. Ik kijk veel mini series en vaak kan ik er niet echt kan in komen vanwege het slechtere acteer werk, de mindere special effects of het verhaal wat meestal langdraderig is omdat het 3 uur moet vullen.
Neverland ben ik gaan kijken en werd gelijk meegevoerd door het verhaal. Nu was voor mij Peter Pan geen legende maar door deze film is dat het zeker voor me geworden.
Dit is een super film om als je de tijd heb van te genieten. De 3 uur die hij duurt was veel te kort voor me. Kan niet wachten tot hij op blu ray verschijnt.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 december 2011, 17:26 uur
Ik zette deze vanacht op om even te zie hoe hij was. Ik ging pas na het zien van de film naar mijn nest om half 5. Je wil hem afzien.

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 december 2011, 15:35 uur
Niet mijn ding mischien voor de wat jongere kijkers of de fans van dit soort films (Fantasy) voor me zelf was het allemaal te zoet en te kinderlijk.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 januari 2012, 23:01 uur
Erg leuke Miniserie.
Ik heb hem vier sterren gegeven.. omdat de film me van begin tot eind bleef boeien... en omdat je een hele andere kijk krijgt op het zoetsappige verhaal van peter pan.
Aanrader!!!

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 januari 2012, 7:14 uur
Zal vast leuk ,avontuurlijk en vermakelijk zijn voor jeugdige kijkers maar persoonlijk had ik hier niet veel mee. De nogal matig uitziende special effects en decors vielen mij al zeer tegen.
Houterige en opgezegde manier van acteren hielp ook niet echt mee om te kunnen boeien.
Ik heb in 2 stukken gekeken maar zelfs dan is "Neverland" veel te langdradig.
En wat hebben ze in deze film in Godsnaam gedaan met Tinkerbell????? Het ziet er niet uit.
1.5*/2*

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 januari 2012, 9:28 uur
Hele leuke miniserie, waar alle Peter Pan ingrediënten worden gebruikt, alleen niet op de manier die we kennen. Alles aan een gebreid met de aloude P.P rode draad, Niet weggelegd voor iedereen denk ik , maar voor de liefhebbers van dit genre is dit een "must see ".
Tegenvaller is de prachtige Prinses Tiger Lily die aanstootgeven lelijk is (vind ik),
Heel goed bedacht en in elkaar gezet, maar verwacht dus geen Peter Pan.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 februari 2012, 15:19 uur
Erg leuk, echt een aanrader voor de familie

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 maart 2012, 17:52 uur
606 schreef:
jarno1975 schreef:

Ja zeker dank zei de hulp van jou en andere.
Was een hele opgave deze film.

Dank zei?? of Dankzij?

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 maart 2012, 18:02 uur
Cobusss schreef:
Dank zei?? of Dankzij?
Sorry foutje moet Dankzij zijn :P

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 maart 2012, 17:14 uur
niet bijzonder deze erg langradig

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 maart 2012, 23:19 uur
Jammer dat hij gaat vliegen vanaf hier gaat de film echt berg afwaarts en gaat alles er zo kinderlijk uitzien en raken de special effects ver achter op het niveau dat ze in 2011 mogen hebben.

Helaas denk dat het budget voor deze fiolm te krap was om het een topper te maken.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 maart 2012, 10:09 uur
zjandannybob schreef:

Mee eens maar ja het is en blijft een kinderfilm

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 maart 2012, 15:07 uur
Leuk in elkaar gezette fantasiefilm die lekker wegkijkt, heb me geen moment verveelt, mooi bedacht.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 april 2012, 17:48 uur
Eindigt de serie nou met de zin: Peter waar is je schaduw, of vervolgt het zich nog ????

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 april 2012, 9:59 uur
even een vraagje, heb deze serie voor mīn kinderen gekocht nou staat er op Imdb dat het een 16jr en ouder film is??
Is dit ook echt zo of is dit sterk overdreven??

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 april 2012, 22:06 uur
qwertzu schreef:
Is dit ook echt zo of is dit sterk overdreven??

Volgens mij kun je deze wel vanaf 12 jaar zien, voor de wat jongere leeftijd heb ik zo mijn twijfels.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 april 2012, 8:30 uur
Phantasm schreef:
qwertzu schreef:

Gelukkig maar, vond het al zo jammer!
Lijkt me een leuke film

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 april 2012, 21:39 uur
film die je af wilt zien maar aan het eind je toch afvraagt waarom.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 april 2012, 21:58 uur
Harreskijktmee schreef:
film die je af wilt zien maar aan het eind je toch afvraagt waarom.
Wat had jij voor einde, ik had zoiets van dit is niet het einde.