Triple H in een kindvriendelijke actie/komedie/drama (de drama zit in het feit dat hij moeite heeft met contact maken met zijn dochter!)
Nou moet ik eerlijkk bekennen dat ik sowieso al een zwak heb voor alles wat te maken heeft met WWE of het nou de worstelspektakel shows, de muziekalbums (John Cena!!!) of de films zijn het maakt mij niets uit!
Het punt is dat een hele hoop van deze films van WWE zwaarder gewaardeerd lijken te worden, omdat het van WWE is (of het echt zo is laat ik in het midden).
Triple H (oftewel Paul Levesque) deed het eigenlijk best leuk, als je rekening houdt met het feit dat hij het postuur heb voor Psycho Killers of 80's Actiehelden!
Het was even wennen om hem in een vriendelijke rol te zien ivm zijn worstelpersonage (hoewel dat vriendelijke weer overeen komt met de laatste reincarnatie van De-Generation X).
Ariel Winter was wel een kleine verrassing en ik vond haar eigenlijk niet eens slecht acteren.
De bad guys (met name Kevin Corrigan uit Grounded for Life) waren enorm cartooneske, maar voor deze film vond ik het nog niet eens echt storend! Eigenlijk deed Kevin Corrigan het nog best goed!
Het verhaal is heel simpel en gaat gewoon over een vader die contact wil met zijn dochter die hij al 7 jaar niet heeft gezien, omdat hij 7 jaar in de gevangenis heeft gezeten.
Het einde laat zich natuurlijk raden, want het is een familiefilm, maar dat stoorde mij niet.
Maar al met al, als je niet te veel verwacht dan is het gewoon een leuke familiefilm.
Voor mij (als wrestling nerd!) is het gewoon een plus dat Paul 'Triple H' Levesque er in zit als hoofdrolspeler en het was gewoon leuk om hem eens iets anders te zien spelen dan zijn reguliere 'Cerebral Assassin' rol in de ring. 4 Sledgehammers voor deze film