Knucklehead (2010)

geregisseerd door
Michael W. Watkinsmet
Kurt Doss,
Raziel Jordan en
Lurie PostonEen promotor van vechters heeft grote schulden bij zijn oneerlijke rivaal. Hij is wanhopig op zoek naar een nieuwe vechter en zijn oog valt op een klusjesman van een kerk die 450 pond weegt. De klusjesman, die zijn hele leven in een weeshuis gezeten heeft, besluit uit naam van alle wezen deel te nemen aan het gevecht.
[permalink] geplaatst op 12 oktober 2010, 21:15 uurDe trailer die je me stuurde was iig flauw genoeg om enthousiast te worden. Lekkere trieste humor

Trailer
1,5
[permalink] geplaatst op 20 oktober 2010, 23:19 uurKurt Doss, Raziel Jordan en Lurie Poston
Waarom staat Paul Wight, de HOOFDROL SPELER!!! hier niet tussen?
[permalink] geplaatst op 21 oktober 2010, 17:11 uurcm_punk schreef:
Waarom staat Paul Wight, de HOOFDROL SPELER!!! hier niet tussen?
Rustig aan he!
[permalink] geplaatst op 8 november 2010, 19:36 uurleuk efilm
[permalink] geplaatst op 8 november 2010, 23:17 uurLeuke film, zie nu pas dat het een komedie/drama betreft. Wilde nog zeggen dat hij als een komedie ook af en toe wel wat drama kende maar vandaar dus. De humor spatte niet altijd van het scherm af maar het was een leuke, soms aandoenlijke film. Wel wat voorspelbaar, maaar toch goed te doen
1,0
[permalink] geplaatst op 10 november 2010, 17:19 uurIk vond de film slap en zelfs op momenten vervelend. De film deed me denken aan de slappe hap die ik in mijn jeugd te zien kreeg..op channel E.O. 1.0
1,5
[permalink] geplaatst op 16 november 2010, 13:56 uurEerste helft van de film vond ik echt dramatisch slecht. Daarna werd het iets leuker.
[permalink] geplaatst op 18 november 2010, 19:51 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenKnucklehead..
Wat had ik ervan verwacht: een flauwe enorm voorspelbare feelgood film..
En die verwachting is ook helemaal uitgekomen. Soms is het gewoon lekker om je verstand op 0 te zetten en naar een simpele film te kijken.
Het eerste kwartier van de film vind ik ook meteen het zwakste deel. We maken kennis met de hoofdpersonen, ze krijgen problemen en heel toevallig ontmoeten ze elkaar. Vanaf dat moment gaan Eddie, Mary en de af en toe best wel grappige en enorm grote Walter Kronk op pad. En vanaf dat moment was de film redelijk te doen, dat komt vooral omdat het tempo best wel hoog ligt. Dat is misschien wel het grootste pluspunt van deze film.
Verder is het natuurlijk een enorm voorspelbare film. Na 20 minuten kan je al weten hoe het gaat aflopen: 1. Walter wint uiteindelijk het gevecht in New Orleans, 2. eddie wordt een goede vent, 3. Eddie en Mary komen uiteindelijk samen, 4. De badguys verliezen uiteindelijk alles etc.
Het acteren was ook niet erg geweldig. De vechtscenes zagen er niet al te best uit. Vooral het laatste gevecht met Redrum ziet er enorm nep uit.
Al met al heb ik 100 minuten na een enorm voorspelbare film gekeken. Met af en toe wat grappige en aandoenlijke momenten. Absoluut geen topfilm, maar leuk voor tussendoor.
2,0
[permalink] geplaatst op 28 november 2010, 16:01 uur2 sterren voor Dennis Farina.
1,5
[permalink] geplaatst op 28 november 2010, 17:17 uurNiet eens leuk met wat biertjes op. Standaard (kinderachtige) grappen.
Net als Iron Maiden geef ik voor Dennis Farina de sterren. Maar geen 2.
1,5
[permalink] geplaatst op 29 november 2010, 15:41 uurBeetje als 30 in een dozijn. Tja
1,5
[permalink] geplaatst op 29 november 2010, 18:02 uurShowey schreef:cm_punk schreef:
Rustig aan he!
Hoezo? voel jij je aangevallen?
2,5
[permalink] geplaatst op 10 december 2010, 21:04 uurEen standaard feel good film. Je weet al meteen hoe die gaat aflopen. Geen verrassingen met enkele komische momenten in de film.
[permalink] geplaatst op 19 januari 2011, 13:28 uurDe film zelf niet gezien en ben dit ook zeker niet van plan. Zoals zoveel films waarin de hoofdrol wordt vertolkt door een professional wrestler zal ook deze prent niet al te best zijn.
Dwanye Johnson is de uitzondering die de regel bevestigt want meestal wordt het niets. Dat ligt niet aan de wrestlers, maar aan het castingbureau. Dat is in dit geval WWE Films en verklaart genoeg.
Wat overigens wel een aardige film is met een professional wrestler is Legendary met John Cena in één van de hoofdrollen.
3,5
[permalink] geplaatst op 20 januari 2011, 0:14 uurHeb de film gekeken omdat er niks anders was.
En de film bevoel me beter dan verwacht!
Erg vermakelijk, simpel allemaal. Maar wel een vermakelijke leuke film.
Met zo zijn flauwe humor tussendoor.
2,0
[permalink] geplaatst op 21 januari 2011, 15:49 uurStandaard komedie die je na het zien een half uur later weer bent vergeten maar voor een regenachtige middag nog wel kan.
0,5
[permalink] geplaatst op 30 januari 2011, 22:16 uurOnnozel en zeer voorspelbaar maar toch mezelf gekweld door te blijven kijken.
3,0
[permalink] geplaatst op 16 april 2011, 14:36 uurEen echte zondagnammidag film om met de hele familie te kijken. Is op sommige momenten heel grappig maar eigenlijk gebeurt er niets wat je niet kon verwachten.
De vechtscenes waren nog slechter dan sommige worstelaars het echt doen. Laat de big show (paul wright) het maar bij wwe houden en niet teveel meer in films laten meespele,. Zijn lichaam was dan wel weer perfect voor de rol weggelegd.
[permalink] geplaatst op 21 april 2011, 7:51 uurheb 'm afgezet, ik heb geen tijd voor dit soort onzin.
4,0
[permalink] geplaatst op 11 augustus 2011, 0:32 uurleuke film lekker om te ontspannen en om lekker dubbel te liggen heerlijk om naar te kijken
3,5
[permalink] geplaatst op 4 mei 2012, 14:08 uurLeek me zo'n beetje een film van Nacho Libre (van Jack Black)
Hoewel deze film toch een beetje beter is als van Nacho Libre.
Big Show (Paul Wright) speelt dit geweldig,
verhaal ook, boeiend, best wel grappig, maar.. niet echt om je te vermaken.