134.906 gebruikers | 85.725 films | 31.049 regisseurs | 3.508.606 berichten | 4.930.880 stemmen

locatie: Films » 51 (2011) » Info

Horror
90 minuten

geregisseerd door Jason Connery
met Jason London, Bruce Boxleitner en Rachel Miner

Vanwege politieke druk krijgt een groepje bekende verslaggevers exclusieve toegang tot Area 51, de meest geheime basis ter wereld. Een van de "langdurige gevangenen" van de basis ziet dit onverwachte bezoekje echter als een goede gelegenheid om zichzelf en z'n mede-aliens die gevangen gehouden worden, te bevrijden en al snel verandert de basis in een bloedbad.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 januari 2011, 21:46 uur

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 januari 2011, 17:32 uur
Kan die trailer nog vager, en gruwelijker? :| Het verhaal stelt ook niet veel voor, alles is 1 groot mysterie.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

51 (€ 11,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

51 (€ 12,00)
exclusief € 1,95 verzendkosten

51 (€ 12,29)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 januari 2011, 13:02 uur
Inderdaad lekker vaag.

dominion
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 januari 2011, 13:13 uur
Daar staat nergens bij dat die trailer van 51 is :|.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 januari 2011, 13:26 uur
Het was dus blijkbaar de trailer van; Husk (2010)

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 februari 2011, 21:46 uur
Het idee is leuk, de rest is echt bagger.

Heb niet vaak het idee dat ik beflikkerd ben aan het eind van een film, maar hiervoor zou ik graag de rekening van mijn tijd opsturen naar de makers.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 juli 2011, 18:29 uur
De rekening van jou tijd?????

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 juli 2011, 17:43 uur
hmmmm nou dit belooft niet veel goeds, maar goed ik weet dat iedereen een eigen beeld van een goede film heeft dus ga hem toch kijken en hoop een ander stem en forum bericht te kunnen plaatsen.... wordt vervolgt!

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 juli 2011, 17:50 uur
Zeer matige sf-film gemaakt voor de tv jammer dat Bruce Boxleitner in zo een ramp productie mee doet.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 juli 2011, 16:00 uur
troep van de syfy-channel.....

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 augustus 2011, 13:22 uur
TROEP! ... zoals voorgaanden al aanhaalden: de tijd niet waard!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 augustus 2011, 15:21 uur
Heb echt wel veel slechtere gezien dan deze film.
Andere had ik door gespoeld of stop gezet deze heb ik gewoon uitgekeken.
Sommige stukken waren best goed.
acteerwerk was redelijk.

2,5 ster

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 augustus 2011, 20:01 uur
Een vrij aardig "A-Team gehalte,verder geen woorden voor....

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 augustus 2011, 0:15 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Nou... :o zo erg was deze film eigenlijk helemaal niet hoor.
Ik stond er zelf ook wel van te kijken, maar eigenlijk was het allemaal nog wel vermakelijk.

Ok, de cast bevat geen bekende koppen, maar diegenen die het moeten doen die doen het toch allemaal wel goed hoor. Je moet er wel even aan wennen in het begin, maar een echte B-film sfeer heb ik op het acteervlak amper kunnen ontdekken.
Ook viel het camerawerk mij reuze mee. Lekker vlot, leuke shots en dit alles leuk gemonteerd.
Het tempo was ook wel lekker rap. Na een vrij aardige opbouw begint na ongeveer 20 minuten het horror/SF gebeuren al. Door dit tempo ging het mij echt niet vervelen ofzo.

De aliens zelf zien er dan weer niet al te best uit, maar toch, ik heb ze vele malen slechter gezien. Hetzelfde geldt voor de rest van de special effect's.
Van die typische clichés heb ik in deze film ook niet kunnen ontdekken, zoals stomme romances, dat je weet wie er dood zullen gaan, moralistische boodschappen, etc, etc... De film maakt zich daar zeker niet schuldig aan.

Naarmate de film vordert, neemt het verhaal helaas wel wat belachelijke wendingen. Zo had dat geleuter met die 'oude, wijze' alien voor mij niet gehoeven, maar op het einde wordt wel duidelijk waar zijn inmenging in het verhaal allemaal voor nodig was. Dat einde was trouwens volstrekt belachelijk en werkte, in tegenstelling tot de rest van de film, aardig op de lachspieren _O^

De gehele tijd zat ik gewoon op een degelijke 3,0 sterretjes, maar omwille de pakweg laatste 20 minuten kan ik er toch net geen voldoende voor geven.

Al schiet je me dood!, Zowaar 2,5* :)

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 september 2011, 10:34 uur
diep triest

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 oktober 2011, 9:46 uur
Bruce Boxleitner zit wel meer in dit soort films, meestal zijn ze iets beter dan deze, maar hij is voor mij al een naam aan het opbouwen voor gegarandeerde prut.
Niks mis met prut, kan vermakelijk genoeg zijn op z'n tijd.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 januari 2012, 20:12 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Mawh, ik heb me niet verveeld en in de reeks van After Dark films van 2011( dit keer wel een zwakke reeks ) is het ook nog één van de betere films. De film heeft natuurlijk heel wat minpunten, maar met verstand op nul is het een aardige science-fictionfilm met hier en daar wat bloederige momenten. De aliens vielen wel mee, al vond ik dat klein wezentje wat belachelijk uitzien. 6/10

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 januari 2012, 17:11 uur
De bijzonder slechte openingsscène zet direct de toon van dit tv-prul. Van sfeer is er geen sprake en van spanning al helemaal niet. zelfs voor een tv-productie niet te harden.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 februari 2012, 14:23 uur
Film1 gaat qua films een beetje op RTL7 lijken vrees ik. ;(

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 februari 2012, 10:22 uur
Dit was lachwekkend slecht. :D

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 februari 2012, 20:25 uur
Geen goede film...
Horror is mijn smaak niet...
Overdreven SF, veel bloederige...
Geen moeite waard...
Tja wie houdt van horror?
Dan moet je maar kijken...

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 februari 2012, 23:48 uur
Dit was gewoon lachwekkend.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 maart 2012, 12:56 uur
Helemaal niet onaardig, typisch Syfy tv-voer. Vermakelijke mix tussen SF en horror waarin er geen verrassingen op de loer liggen, maar er genoeg bloederige momenten ontstaan. Vanessa Branch is verdomd lekker... leuk meegenomen :). Alien-spul ziet er verder wel heel tof uit, althans... het werkt tot op een bepaalde hoogte.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 maart 2012, 13:57 uur
Slechte poging tot horror met behulp van een afgesloten militaire basis waarin een schepsel al vijfentwintig jaar op scheikundige wijze gevangen wordt genomen en toevallig tijdens het bezoekje van een aantal journalisten de tent afbreekt. Acteurs zijn belabberd, er is op bepaalde momenten sprake van overbelichting en het buitenaardse leven ziet er aanstellerig uit. Ook hebben ze hetzelfde idee van The Thing overgenomen waarbij het kwaadaardige monster zich kan transformeren in een menselijke gedaante (maar dan met de ogencheck met een zaklamp i.p.v. de bloedtest in plastic schaaltjes). En die paddestoel met zijn magische krachten leek zo uit Star Wars te komen. Qua camerabeelden zitten we continu opgescheept met medium shots net als bij een GTST aflevering en dat komt erg gehaast en afgeraffeld over. Erg cheap en er is zowel een gebrek aan spanning als originaliteit.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 april 2012, 11:32 uur
het is niet echt slecht gemaakt, maar helaas boeide met het totaal nog niet 1 moment.
Gauw vergeten deze prul.